lauantai 27. huhtikuuta 2013

Miele pesukone gigantti rumpu ei pyori

21. Elokuu 2011 Huuhteluohjelma ei pyцritд rumpua ollenkaan siinд vaiheessa, kun pitдisi vettд Ostin noin 9 vuotta sitten duunista Mielen pesukoneen josta. Moi pyykinpesukone otti ja hajos. Se kyllд liikkuu normaalisti tyhjдnд mutta kone ei pyцritд sitд enдд. Ei pese eikд. kyllд kone poistaa vedet mutta se rumpu ei liiku mihinkддn. ei pestessд ei. Keskusteltiin uuden ostamisesta mutta Mielen korjaaja sanoi koneemme olevan vielд kдyttцkelpoinen pitkддn. Electrolux, AEG, Rosenlew, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Miele, UPO, Pyykinpesukoneen rummun sisдllд olevat muoviset pesulavat mm. AEG Jos pyykinpesukoneesi ei pysy paikoillaan, kannattaa hankkia Pesukoneen kitkapaketti.

Hyvin yleinen AEG, Electrolux, Rosenlew ja Zanussi pesukoneen hiilipari. Koko 5 x 12,5 x 35,5 Jos koneesi ei linkoa, voi moottorin hiilet olla lopussa. AEG. 17 marraskuu 2011 Vaan se takki on aina jollain yhdellд sivulla rumpua ja kone ei suosu linkoamaan Meillд oli Gigantista ostettu Electroluxin pyykkikone, joka. Hei ainakin meidдn Mielen koneessa oli sellainen juttu, ettд piti eka pistдд.

28. Heinдkuu 2011 Jos maksat 400 euroa koneesta, joka pyцrii joka pдivд, mitд muuta voi Pahin on Bosch, mutta tдtд on myцs esimerkiksi Siemensillд ja Pyykinpesukone, liedet, pakastekaapit, kylmiцt – niitд kannattaa korjata. Mikroaaltouuni on myцs kyseenalainen, ei niitд paljon tulekaan korjattavaksi, korjaaja kertoo. Pyykinpesukone - Gigantista valtava valikoima parhaita pesukoneita! Pesukoneita kaikkiin AEG GreenRange pyykinpesukone LM75680F LM75680F.

Pyykinpesukoneen korjaus, sivu 2, MuroBBS

Pinnejд olen poistellut poistopumpusta, muuta vikaa ei vielд. Takaan ettд meillд on kokemusta pesukoneista, pyцrii noin 18tuntia vuorokaudessa 7pv viikossa. Miele on ylitse Meillon Miele jддkaappi ja AEG pesukone ja kuivausrumpu. Samalla periaatteella ostin Gigantista 8kg pesevдn Candyn. Miele on yleensд visuaalisesti vanhanaikaisen nдkцinen ja ylihintainen. meillд vuoden vanha lg hцyrypesukone. hцyry toimintoa ei olla. Kдyttцmддrдt nyt melko pieniд toki kun yksikseen asuu mutta viikoittain pyцrii kuitenkin. Hankinta on pitkд ikдinen joten en jahtais alennuksia tai gigantin malleja.

Hyvд pyykinpesukone, Ellit keskustelu

Meillд oli porukoilla Mielen pesukone n.25vuotta! Oli siihen. Hommasin viime viikolla Gigantista Candy-merkkisen, 5 kg syцvдn, sivustatдytettдvдn vehkeen. Menee tauolle ja rumpu pyцrii mutta mitддn uutta ei tapahdu. Kone ei enдд linkoa vaan pysдhtyy 2 min ennen ohjelman loppua. pikkuvika 9v vanhasta mielestд ja korjaaja sanoi, ettд miele ja cylinda kestдvдt pitkддn ja Meillд ainakin korjattiin vuosi sitten kuivausrumpu - UPO (ei italiassa tehty malli. Aikaisempi koneemme oli merkiltддn AEG, mut oon ymmдrtдny et ei nдд nykypдivдn koneet AEG vai Bosch, kumpi pesukone kannattaa ostaa Meillд kone pyцrii pдivittдin muutaman kerran. Pддdyttiin ostamaan myцs Asko merkkinen kuivausrumpu alkuvuodesta. Gigantti myy Askon pesukoneita.

24. Heinдkuu 2009 Tilasin sunnuntaina gigantista pesukoneen koska vanha lopetti toimintansa eteisessдni seisoo uusi pesukone jota ei ole asenettu, puhumattakaan siitд ettд henkilц joka soisi minulle hyvдn mielen ja mahdollisuuden nauttia lomastani. Lukitushan kytkee rummun paikoilleen niin ettei se liiku lainkaan. 22 Helmikuu 2012 Ainakin nuo kaksi konetta oli saanut ihan hyviд arvosteluja Gigantin sivuilla. LG:n pesurumpu on tilavuudeltaan 62 litraa ja Mielen 54 (pyykkikilolle tarve Hintaeroa on 170 euroa, jos se ei haittaa ostaisin Mielen. Ohjelmat on ihan perusohjelmia, kirjopyykki pyцrii 2 tuntia ja mitддn pikaohjelmia tai.

Miele pesukone gigantti rumpu ei pyori

Kдy tinkimдssд Miele -merkkiset masiinat Gigantista. Pддdyimme siis ostamaan Mielen khh-koneet (pesukone+kuiv.rumpu), koska ne ovat No, selvisihдn sekin: Hihna oli luistanut ison pyцrдn pддltд pois,moottori vain pyцri, rumpu ei!.

Apua uuteen hankintaan! PYYKKIKONE PASKANA! - Kaksplus

6 Pдivдд sitten Miele WKH130WPS pyykinpesukone edullisesti osamaksulla Mustasta Pцrssistд. Ei koske K-Plussa tarjouksia eikд Outlet-tuotteita. Purinsiitд sitten koneen atomeiksi, tarkoituksena avata rummun ympдrillд allas Miele tai LG, niitд ainakin yksi kodinkone korjaaja kehui ettд niitд joutuu vдhiten korjaamaan. Ei vaiskaan, meillд oli vanha pesukone 80-luvun alusta. Mulla on ollut pari kappaletta Gigantin halvimpia pддltдtдytettдviд. 5 Joulukuu 2012 Moni ei tosiaan tee kдyttцohjeilla ikinд mitддn. poistopumpun tukkineita pussinsulkijoita, kallelleen asennettuja pesukoneita – kaikki yleisiд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.