maanantai 27. toukokuuta 2013

Lautarii din chisinau

Lautarii din Chisinau. 21.481 de aprecieri · 49 discuta despre asta. http://www. bestvpd.com/nicolae-botgros-si-orchestra-lautarii-din-chisinau. #2759 COLAJ ORCHESTRA LAUTARII DIN CHISINAU - 22 DE MELODII - 60 DE COLAJ VIORICA MACOVEI SI LAUTARII DIN CHISINAU - 60 DE MINUTE !. Am selectat pentru dvs. muzica populara cu Lautarii Din Chisinau! Cele mai frumoase melodii cu Lautarii Din Chisinau din Basarabia.

Lautarii din Chisinau, Facebook

Hora romanilor basarabeni, Lautarii din Chisinau,

"Lautarii" din Chisinau-Sвrbe si hore. Picture. 1 Hora Martisor 2 Sвrba Badicenilor 3 Hora mare 4 Sвrba lautareasca 5 Melodie de ascultare 6 Hai romвni de. 17 Aug 2012 NICOLAE BOTGROS si ORCHESTRA `Lautarii` din CHISINAU, la BRAILA 2012. Muzica, Videoclipuri. Muzica Populara. Filme si muzica pe. 26 Sept 2014 Poti afla mai multe despre viata, cantecele si realizarile lui Orchestra Nationala.

Orchestra Nationala de muzica populara `Lautarii` a fost fondata in anul 1970, in cadrul Filamornicii de Stat din Moldova, de binecunoscutul interpret Nicolae. Lautarii din Chisinau, Hora romanilor basarabeni, Bumbiereasca, Strujanul, Hora ca la Rudari, Sarba Moldoveneasca, Tomis 2 - Nunta mare, Supararea, bate-o.

Contact Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau pentru concerte deosebite in cadrul Campaniilor Electorale sau cu ocazia Zilei Orasului!.

Orchestra Nationala "Lautarii" din Chisinau dirijata de

Orchestra “Lautarii din Chisinau”! Orchestra Nationala de muzica populara „ Lautarii” a fost fondata оn anul 1970, оn cadrul Filarmonicii de Stat din Moldova de. YouTube - Lautarii din Chisinau (Nicolae Botgros) - T ticul meu – ?, Orchestra Naionala de muzica populara „Lautarii” a fost fondata оn anul 1970, Nicolae Botgros - Dirijorul orchestrei "Lautarii" din Chisinau, Corina Pavel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.