keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kuivaus mustikka

Marjoista etenkin tuore mustikka sopii parhaiten kuivaamiseen.Markkinoilla on tarjolla elintarvikekuivureita, mutta kuivaaminen onnistuu vaikka saunanlauteilla. Kesдllд voi kuivata ulkona esimerkiksi luonnosta kerдttyjд teeaineksia, korvasieniд ja mustikoita. Parhaiten kuivaus onnistuu alkukesдllд, jolloin ilman. Levitд noin litra perattuja mustikoita kahdelle uunipannulle leivinpaperin pддlle.

Biokian runsaskuituiset ja lisдaineettomat mustikat, puolukat ja karpalot. Naposteluun, leivontaan ja kaikkeen siltд vдliltд. 27 heinдkuu 2012 Jos haluat kuitenkin kuivata marjat uunissa, toimi nдin: Levitд marjat, esimerkiksi mustikat, yhteen kerrokseen leivinpaperilla peitetylle ritilдlle.

Kuivatussa mustikassa on voimakas ja herkullinen aromi. Mustikka sisдltдд runsaasti flavonoideja, karoteenia, B6- ja C-vitamiineja sekд magnesiumia ja. Biokian kuivattu mustikka antaa terveellisen ja virkistдvдn alun uudelle pдivдlle ja on hyvдksi vatsalle, mielelle ja silmille. Kuivatussa mustikassa on voimakas ja.

Kuivatussa mustikassa sдilyy makeus, Arki ja elдmд,

runsaasti flavonoideja, karoteenia, B6- ja C-vitamiineja sekд magnesiumia. Sдilцvдt vitamiininsa hyvin ja ovat joidenkin mielestд jopa maukkaampia kuin pakastetut marjat. Marjoista etenkin tuore mustikka sopii parhaiten kuivaamiseen.

Mustikoiden kuivaus ja kдyttц - Vaellusnet Turinat

17 Syyskuu 2008 Kaikkia marjoja voi kuivata, parhaiten ehkд mustikkaa, Mutta Lidlin aurinkokuivatut on niin hyviд, ja se kuivaus kestдд niin kauan. Perkaa tuoreet mustikat ja aseta kuivurin ritilдlle. Pese rypдleet ja aseta ritilцille. Tarkkaile tulosta, sillд kuivuvat eri tahtiin. Ota rypдleet kuivurista vaaleina (jos. Biokia kuivattu mustikka onaitoa villimustikkaa, jossaon voimakas ja herkullinen aromi. Mustikassa on runsaasti flavonoideja, karotenoideja, A- ja E-vitamiineja.

5. Elokuu 2013 Kasvikset kannattaa kuivata kesдn satokaudella, kun maku ja aromit ovat ovat yrtit, sienet, juureslastut, mustikat, puolukat ja omenaviipaleet. Lykkдsin juuri pari litraa mustikoita kuivuriin, koska en halua maksaa kalliista valmispusseista. Toisaalta liottaminenkaan ei reissussa huvita. Onnistuuko.

18. Helmikuu 2014 1.1 Kuivaus. 1.2 Survos. 1.3 Vesi. 1.4 Kдyminen. 1.5 Kuumennus toisin kuin esim. mustikka joten tarvittaisiin perusteellinen kokeilu eri.

Biokia 50 g kuivattu mustikka, Karkkainen.com verkkokauppa

21. Elokuu 2012 Mustikat kuivataan siis sellaisiksi koviksi ruttuisiksi pieniksi marjoiksi. Normaalit mustikat kuivuvat ja rypistyvдt ihan normaalisti, kun taas nдmд. Kuivatut mustikat. Peeveelle ja muillekin tiedoksi. Ne mustikat kuivuivat saunan lauteella, aikaa meni pari viikkoa. Mutta kuuluukohan niiden. Parhaimpiin luonnonmarjoihimme kuuluva mustikka on hyvin yleinen Tuoreet ja kuivatut marjat sopivat hyvin verisuonivaivoista ja verenkiertohдiriцistд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.