perjantai 27. syyskuuta 2013

Miesten hiukset muotoilu jyvaskyla

40100 Jyvдskylд Google Maps -sivu Miesten hiustenleikkaus, kesto 30 min, 29 Ђ. Jenkkisiili, 45 Ripsien ja kulmien kestovдrjдys + kulmien muotoilu, 24 Ђ. Miesten hiustenleikkaus Kulmien muotoilu. 10Ђ. *Huomaathan, ettд erikoispitkien ja paksujen hiusten kдsittelyhinnat sovitaan ainekulujen mukaan. Kдyttц: Levitд muutama tippa pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua tai kдytд. Vahva muotoiluvoide miehille fццnauksen alle ja kдsinmuotoiluun. Kosteisiin.

Esim. naisten, miesten ja lasten hiustenleikkaus on 24 euroa. Hinnasto on kaikille sama, olet sitten nainen, mies tai lapsi. Jyvдskylд opiskelijakaupunkina. Kosmetologipalvelut miehille. Manikyyri: 30,00 Ђ: 30,00 Ђ. Jalkahoito: 60,00 Ђ: 60 00 Ђ. Vahaus jalat: 45,00 Ђ: 45,00 Ђ. Vahaus kдdet + sддret + selkд: 35,00.

Palveluihimme kuuluvat hiustenleikkaukset, parranajot, parranmuotoilut sekд miehekkддt hiusten vдrjдykset. Palveluiden lisдksi lцydдt meiltд miehille.

Sim Salon & Shop, Jyvдskylд - Hyvдn Ilman Kampaamo

Hiustenleikkaukset. Leikkaus fццnauksella 45 Ђ Tosi lyhyt hius esim. miehet 61 Ђ Raidoitus Kulmien ja ripsien vдrjдys ja muotoilu 18 Ђ Kulmien vдrjдys ja. MRoom Jyvдskylд aukaistiin Tammikuussa 2011 Hiustenleikkaus 27 Ђ, ilman. 164Ђ Miesten hiustenvдrjдys+leikkaus 48Ђ Kulmien kestovдri ja muotoilu 16Ђ.

Tampere, Glohair

SEKД HIUSTEN JA PARRAN MUOTOILU LEIKKAAMALLA parran merkitys miehelle, miten sitд voidaan kдsitellд ja miten se vaikuttaa miehen tyyliin. partatyц. Mies oli kyllд ihan ystдvдllinen ja leikkasi loppuenlopuksi ihan hyvin. mainittakoon vielд edelliseen miehellдni oli myцs parturihiusten muotoilu aika Lampsin sitten Jyvдskylдn Hairstoreen ja pyysin (parturi- valon vilkkuessa) ettд. Tecni.art on korkealaatuinen muotoilutuotesarja vaativaankin muotoiluun ja Sйrie Kйrastase -nainen ja mies haluaa parasta mahdollista hiustenhoitoa ja.

Pдivдn diilillд saat tдydellisen hiuspaketin, johon kuuluu hiusten pesu ja leikkaus ja kokemusta suomalaisten naisten ja miesten hiuksista on kertynyt jo vuodesta 2000. Kampaamo Jyvдskylд, Hiuskampaamo Jyvдskylд, Naisten kampaamo viimeistely sekд kulmien vдri ja muotoilu RedHousessa vain 50,00 Ђ (norm. Tampere &middot. Hдmeenlinna &middot. Jyvдskylд &middot. Ajanvaraus &middot. Hinnasto Lopullinen hinta mддrдytyy siitд, kuinka paljon vдrimassaa hiuksiin kдytetддn. Vдripaketti lyhyet Viiksien muotoilu/parran siistiminen, 10Ђ, 10Ђ, 10Ђ Miesten kasvohoito 1h.

Hiustenleikkaus miehet ja naiset. (sis. aina pesun ja min), 14,00. +parran muotoilu (+15min), 14,00. HIUSTENLEIKKAUKSET LAPSET (alle 12-v.) 48,00Ђ/h.

Tuotteet, Salon Primй, Parturi-Kampaamo Jyvдskylд

Hiushuone CUBE sijaitsee Jyvдskylдn asuntomessualueella Kдytцssдni ovat erittдin korkealaatuiset hiusvдrit, hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, joilla toteutan mukaisessa menettelyssд yhden vдlimiehen kokoonpanossa Helsingissд. Tдmдn jдlkeen parturi luultavasti koittaa kaupustella erilaisia muotoilu tai TAI mies, jos sinun hiuksesi leikattiin 2 vko sitten ja NYT ne on jo vдhдn vaikea laittaa Muutaman kerran olen kдynyt Jyvдskylдn Mroomissa, ja joka kerta olen. MIEHET (sis. pesu ja fццn). Leikkaus, 32Ђ. Siistimisleikkaus, 26Ђ. Koneajo, 15Ђ. Viiksien muotoilu, 8Ђ. Parran muotoilu, 15Ђ. Parran muotoilu ja hiustenleikkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.