keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kahvila wanha pehtoori

Yhteystiedot. Kahvila-Ravintola Wanha Pehtoori Haltialan tila 00690 Helsinki puh. 09 - 794 726 (8.30-16) fax 09 - 724 20 25 wanhapehtoori@gmail.com. Autolla. Kahvila-Ravintola Wanha Pehtoori. Laamannintie 17, Haltialantila Nyt Wanha Pehtoori myцs facebookissa! ----------------------- Keittolounas tarjolla 1.9. alkaen. Ravintola Wanha Pehtoori, Helsinki. 1 580 tykkдystд · 211 puhuu tдstд. Haltialan maatilalla sijaitseva Kahvila-ravintola jossa on lapsille leikkipaikka.

Wanha Pehtoori, Helsinki: kotiruokaa, suomalaista. Kahvilan ympдristц on todella miellyttдvд ja rauhallinen. Ulkona voi katsella lehmiд, lampaita ja muita. See 62 photos and 13 tips from 483 visitors to Kahvila-Ravintola Wanha Pehtoori "Oldfashioned country house style, relaxed little place for coffee".

Ruoka- ja miljццkahvila Wanha Pehtoori on 464. paras yritys Kahvila-alalla. Lue arviot tai anna oma arviosi. 7 Toukokuu 2011 Haltialassa Paakkola-Kuusinen on hoitanut yrittдjдnд tilan kahvilaa Wanhaa pihasuunnitteluyrityksen ja kahvila-ravintola Wanhan Pehtoorin.

Yhteystiedot - Wanha Pehtoori

Kahvila-ravintola Wanha Pehtoori. Haltialan tila on mukavan oloinen paikka, jossa lapset saavat nдhdд elдimiд ihan livenд. Tosin useimmat elдimet, kuten. Deli & Cafй &middot. Sдvel &middot. Wanha Pehtoori (Haltialan tila, Vantaa) &middot. Veganissimo. Pцytiin tarjoiltavat brunssit ja aamiaiset. Cafe Engel &middot. Cafe Tin Tin Tango &middot. Four.

Motoristiystдvдlliset Mestat - Google

Helsingin Latu ry hoitaa majaa ja sen kahvilaa. – Maunulan Pitkдkoskella palvelee ulkoilumaja ja kahvio ja Haltialan tilalla kahvila-ravintola Wanha Pehtoori. 14 Syyskuu 2014 Suloisten elдinten lisдksi siellд oli supersuloinen ja tunnelmallinen ravintola, Wanha Pehtoori. Nyt tiedдn mihin suuntaamme, jos haluamme. Kahvila Wanha Pehtoori Helsingin Haltialassa: 10% alennus kahvilatuotteista ja ruuista jдsenkorttia vilauttamalla. Motorrad-lehden tarjoama kerhoetu.

Alueella on kahvila-ravintola Wanha Pehtoori ja leikkipuisto. Vuodesta 2000 lдhtien Wanha Pehtoori on jдrjestдnyt jokakesдiset Haltiala Hayride -bileet. Venesataman kioski-kahvila, Gumbostrand Sipoo. Rapakiventorin Moottorikahvila, Helsinki. Syцkerin Wanha Pehtoori, Haltialan tila, Helsinki. Ojalan baari.

3. Kesдkuu 2013 Wanha Pehtoori on Haltialan tilan kahvila punaisessa puutalossa. (www. wanhapehtoori.com, en osaa tehdд suoraa linkkiд kдnnykдllд!).

MP69 - Edut

Tiedot: Wanhan Pehtoorin kahvila-ravintola sijaitsee idyllisessд maalaisympдristцssд Helsingin kaupungin omistamalla Haltialan maatilalla. Tilalta lцytyy. 19 Helmikuu 2013 Nuppu on yrittдjдnд Haltialan tilalla toimivassa kahvila-ravintola Wanhassa Pehtoorissa. Yrityksen on perustanut Nupun дiti, vuoden 1978 Miss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.