sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Antti teollisuus kuivurit

Ilmoitukset - Keltainen Pцrssi

Myydддn Matkailuvaunujen varaosat. Osta tдstд tai tekstiviestillд Npc 31C OmaIDnro numeroon 16303. Hinta 3,00 Ђ/kpl. Neste kaasu Alumiini. 70 Ђ. 22 Maaliskuu 2015 Kaasulla toimiva vedenlдmmitin 8,7kw. Toimivuudesta ei ole Vedenlдmmitin Vaillant. Myydддn. Sijainti: Uusimaa - Lohja, Hinta: 80 eur. 4 Huhtikuu 2009 kдytettyjд varaajia ei ole juurikaan myynnissд, tдstд seuraa: hinnat ovat kдsittee koko ikдnsд tuoretta hapellista(+muut kaasut, hapot).

Hцyrykupu UltraVent MSCC WE/MCMP 61G/101G=Kaasumalliin. 3 398,00 Ђ (alv 24%) Vedenlдmmitin Metos WKT 3n HA 230V1~ &middot. 399,00 Ђ (alv 24%). SOLIFER 552L ARTIC -85, Myydддn osina Solifer 552L Artic -85.Primus. Uudet peitetelineet Varusteet: Jддkaappi, Kaiteet, Kaukohallintalaite, Keitin: kaasu.

Antti teollisuus kuivurit

Keittiц ja kylpyhuone, kaasu, sдhkц, vesi Jos kдytдt дmpдrillisen lдmmintд vettд, vedenlдmmitin lдmmittдд vain tarvittavan mддrдn eikд lдmmitд vettд.

Edullinen lдmminvesivaraaja - Ilmaisenergia.info

Autotalli ja varasto sisдltyvдt hintaan. Terassi 15 m2. Keittiц ja kodinkoneet. Keraaminen. Puiset huonekalut. Kaasu vedenlдmmitin kaupunki. Kolme vaatekaapit. Jotain ammattilaista suosittelen koska kaasusta on kysymys. vesiliitoksen nyt voi itsekin avata ja Ei ole kyllд paha hintaoletin ettд ne ovat paljon kalliimpia. 20 Kesдkuu 2012 Lцydд SunWind, vedenlдmmitin, kaasu 14 litraa parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti.

YlдsдiliцTop section. Katto ja kaideRoof and handrail. Ilmapддty 05Air channel ends 05. Ilmapддty 10Air channel ends 10. Kuivurin pystytysErecting. Antti vacboost - vaunukuivuri. Antti vacboost vaunukuivuri – kдtevin ratkaisu pienempien viljamддrien kuivaukseen. Vaunukuivurin saa nopeasti kдyttццn. Kuivurit ja kokonaisratkaisut alan tekniseltд huipulta. Antti-Teollisuuden kokemus ja tietotaito maatalouden haastavista tarpeista ja viljelijцiden asettamista.

Agrosec duoflo, Erд- ja jatkuvatoimiset kuivurit. Mielestдmme todellista huippuratkaisua viljankuivaukseen ei ollut saatavilla, joten me teimme sellaisen. Kuivaus. Agrosec Services – kuivurihuolto pitдд kuivurin kunnossa. Agrosec Services on Sinua varten. Agrosecin asiakkaana varmistat itsellesi entistд varmemman ja.

Kuivurin tдyttцvaiheessa vilja siirretддn elevaattorilla kuivaamon kaatosuppilosta Kuivuri toimitetaan aina erillisinд koneisto-osina ja -elementteinд jotka. Kuljetujдrjestelmistд, ohjauksesta. Modulaarisuus mahdollistaa myцs kuivureiden ketjuttamisen maksimaalisen kapasiteetin saavuttamiseksi. Antti-Teollisuus.

Antti-Teollisuus - Agrosec kuivuritAgrosec dryers

Palon sattuessa kuivurin poistopuolen lдmpцtila nousee hyvin nopeasti, jolloin nopeasti reagoiva palotermostaatti havaitsee lдmpцtilan nousun ja pysдyttдд. Antti-Teollisuuden viljankдsittelytuotteista vastaa Antti Agrosec, jonka tuotteisiin kuuluvat kuivurit, sддtц- ja valvonta-automaatio, kuljettimet ja elevaattorit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.