sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kaytetty ruohonleikkuri oulu

Pддltд ajettava ruohonleikkuri, kerддvд ruohonleikkuri, tasoleikkuri, vetдvд tai tyцnnettдvд ruohonleikkuri – tддltд lцydдt kaikki tarvittavat koneet nurmikon. Haussa kдytetty nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit Ota yhteyttд suoraan nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit -kohteen myyjддn. Klikkaa kuvaa tai merkin. Ruohonleikkuri Stiga Handyclip kelaleikkuri, HYVДKUNTOINEN! 11.05.2015 15: 58 STIGA Freeclip ruohonleikkuri Vдhдn kдytetty Sijainti: 90650 Oulu.

Setto oy Kouvola Kдytetty 1150L цljysдiliц. Julkaistu 10. Pдivitetty 17. huhtikuuta 2015 7.26.43 EEST Lisдд suosikkeihin. Agrimarket Oulu, Konekeskus Oulu. Uutuusmallien lisдksi kдytettyjen vaihtokoneiden valikoima on laaja. Moottorikelkat. Mцnkijдt ja Spyderit. Ruohonleikkurit, puutarhakoneet, moottorisahat.

Puutarhatraktoreita, oksasilppureita ja ruohonleikkureita pihan ja puutarhan kunnostukseen. Bosch art combitrimTrimmeri, trimmeriд on kдytetty 2-3 kertaa, siis vдhдn kдytetty, mukana on ns. juurirauta. Soitella voi 040 Oulu › Sami Ranta. Ruohonleikkuri brigs sratton moottorilla, Leikkurit ja koneet, Piha ja puutarha, pihakalusteet 4-6 hengelle, Pihakalusteet ja grillit, Piha ja puutarha, Oulu.

Ruohonleikkurit - Nettikone

RUOHONLEIKKURI, kдytetty. useita huollettuja leikkureita. kerддviд, vetдviд, bioklippejд sekд sivulleheittдviд. hinta Maatalouskoneet, myynti, 22.11.14, Kдytetyt koneet - TOP 10. SKAALA 1900 S -06 VOLVO (S)OULU 210. 6900.0 Ђ KPL. KPL. STIGA HST RUOHONLEIKKURI (S)YLITORNIO 22. Tuotenumero.

Pддltдajettava ruohonleikkuri, koti - Ilmoitusopas.fi

Myydддn kдytetty ruohonleikkuri alkaen EUR 70. Meillд on 67 Ruohonleikkuri FXAAM51L-1 yhtenд kesдnд kдytetty. Voidaan tuoda Oulun alueelle. Agrimarket-ketju tekee maatalous-, kone-, puutarha- ja harrasteelдintuotekauppaa. Agrimarketit ovat maanlaajuinen myymдlд- ja palveluverkosto, jonka. Klippolla on 8 Joutsenmerkillд varustettua ruohonleikkuria. Siisti ja hieno nurmikko. Kompostoidaan ja kдytetддn uudelleen. Tilavat verkkokankaasta tehdyt.

Verkkokaupasta koneet, tarvikkeet ja varaosat metsддn, pihaan ja puutarhaan. Laaja valikoima ja edulliset hinnat! - Ruohonleikkurin varaosat -. Meillд on 43 ilmoitusta 63 eri sivustoilta haulla pддltдajettava ruohonleikkuri, koti. -vm 2006 -16 hv amerikkalaisella briksin koneella -vдhдn kдytetty soita ja.

Mitд muita koneella kдyviд laitteita eivдt humalikot saa kдyttдд Epдilyttдvдmpi on itsevetдvд ruohonleikkuri nimittдin aioin kдydд hakemassa sillд korin kaljaa Myllerrys Oulun keskustassa jatkuu - kesдn katutyцt alkavat ensi viikolla. 5.

Klippo

Helsinki -8 kpl. Helsinki 0 kpl. 24 h kioski 0 kpl. Pirkkala 0 kpl. Oulu 0 kpl Se leikkaa nurmikon itsenдisesti ja jдttдд sinulle mahdollisuudet kдyttдд aikasi. Ruohonleikkuri tehokkaalla Subarun OHC moottorilla 175 cmі (2.8kW3.75HP @ 2850rpm). Leikkuuleveys 46 cm. Itsevetдvд vankkarakenteinen. ¤ toimintoa. Meiltд saat myцs kдytetyt mopon osat sekд kдytetyt skootterin osat. Kun tarvitset mopon huoltoa, skootterin huoltoa, ruohonleikkurin huoltoa, 90800 OULU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.