sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Voileipakakku lohi resepti kotikokki

Todella maukas ja ei niin "raskas ja majoneesinen" kuin yleensд ! Sokeriton. Reseptiд katsottu 40355 kertaa. Reseptin tekijд: metsдnvartija. Reseptiд katsottu 36342 kertaa. Reseptin tekijд: -Jossu-. Isompi kakku on tehty ruispaahtoleivдstд ja vaaleammasta paahtoleivдstд, joista on reunat leikattu pois. Muuten liki samalla ohjeella tehty, koristeissa taitaa olla.

Tein lapsenlapseni 1-vuotis synttдreihin ja ristiдisjuhlaan. Reseptiд katsottu 12590 kertaa. Reseptin tekijд: luomumummo. Reseptiд katsottu 133946 kertaa. Reseptin tekijд: keittiosuhari.

Sokeriton, kananmunaton. Reseptiд katsottu 3783 kertaa. Reseptin tekijд: Dr. Styranki. Tutkittuani useita eri voileipдkakkureseptejд ja saatuani hyviд vinkkejд kotikokkiystдviltд, uskaltauduin kokeilemaan voileipдkakun tekoa. Tдssд minun versioni.

VOILEIPДKAKKU lohijokirapu - Kotikokki.net -

Eihдn tдmд mikддn laihduttajan ruoka ole, siksi tuleekin tehtyд melko harvoin, mutta on kyllд aina sen arvoista =). Itse en pidд tuorekurkuista, joten siksi niitд ei. Reseptiд katsottu 3985 kertaa. Reseptin tekijд: piisamirotta.

VOILEIPДKAKKU - Kotikokki.net - reseptit

Reseptiд katsottu 64904 kertaa. Reseptin tekijд: sarakkaasi. Reseptiд katsottu 39294 kertaa. Reseptin tekijд: Nauravanakki. Voileipдkakku reseptit ja ohjeet - ruoka ja leivonta. 68 Voileipдkakku reseptiд. Voileipдkakku (kinkku) resepti to 1.01.1970 02:00 Kotikokki.net. sinulle kevддn valmistujaisjuhliin tai kesдn juhannusjuhliin hyvin sopiva klassinen lohikatka.

Voileipдkakku kalarapu - Ruokalasta lцydдt tuhansia testattuja reseptejд, vinkkejд ruuanlaittoon sekд parhaat kotikokkien reseptit arkeen ja juhlaan. Reseptiд katsottu 69187 kertaa. Reseptin tekijд: metsдnvartija. Lдhetд. Seuraa tдtд kotikokkia. Superkokki. Kokeilunhaluisia VOILEIPДKAKKU lohijokirapu.

Paljon kehuttu ja meillд paljon kдytetty resepti:). Reseptiд katsottu 24324 kertaa. Reseptin tekijд: minsci.

Voileipдkakku reseptit - Resepti ohje

1. Leikkaa kylmдsavulohi pieniksi paloiksi. Hienonna lдmminsavulohi.2. Hienonna tilli. Sekoita tillisilppu, ranskankerma, tuorejuusto, sitruunamehu. 6 Syyskuu 2014 Lohi maistuu sopivasti, mutta kakku ei ole liian kalanmakuinen. Paksut Tдytteeseen on jдtettu purutuntumaa, joten voileipдkakkua on hyvд leikata ja kerrokset pysyvдt siisteinд. Klikkaa kuvasta reseptiin ja vaihekuviin. Lohi-surimi voileipдkakku Kotikokki.netin nimimerkki Piisamirotan ohjeella Tдmдn reseptin on tehnyt Kotikokki.netin nimimerkki Cristal_muneca Kinuskikissan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.