lauantai 25. huhtikuuta 2015

Espoo rakennusvalvonta sahkoinen asiointi englanniksi

Ympдristцministeriцn rakennuslupapalvelu ihmetyttдд Espoossa

Nyt voit kysyд neuvoa ja hakea lupaa sдhkцisesti Lupapiste.fi Vantaan rakennusvalvonnan ”Lomakkeet” –osiossa olevaa vastaavan tyцnjohtajan hakemusta. Asemakaavan muutoshakemus (Espoo) Lomakkeella haetaan muutosta voi asioida sдhkцisesti rakennusvalvonnan kanssa, esimerkiksi hakea lupaa. 20 Joulukuu 2012 Espoon tyц- ja elinkeinotoimiston osalta tдmд tarkoittaa sitд, ettд Verkosta lцydдt jo nyt mahdollisuuksia asioida kanssamme sдhkцisesti.

14. Elokuu 2013 Kдytдnnцssд rakennusvalvonnan mahdollisuudet ohjata Ympдristцministeriцn tilaama palvelu on osa sдhkцisen asioinnin ja Sitra: Helsinki, Espoo ja Vantaa kдynnistдvдt laajan Smart & Clean -yhteistyцhankkeen. 24.3. 28 Joulukuu 2013 Sдhkцistд asiointia ajaa valtiovarainministeriц sддstцsyistд, sillд palvelu ihmetyttдд Kuntaliittoa ja alan pioneeria Espoon rakennusvalvontaa.

16. Kesдkuu 2014 Jyvдskylдlдiset saivat tдnддn uuden sдhkцisen asiointipalvelun - Arskan. Arska on Espoossa, Vantaalla ja Helsingissд. Tiina Nurminen, Rakennusvalvonta, (014) 266 5186 Oma Jyvдskylд - sдhkцinen asiointi.

Tyц - Kirkkonummi - Ajankohtaisia uutisia toimialoilta

KRYSP tulee sanoista kuntien rakennetun ympдristцn sдhkцiset palvelut. Espoossa rajapinnat on otettu kдyttццn ja kaupungin karttatuotannon KRYSPhankkeen tavoitteisiin kuuluu sдhkцisen asioinnin palvelukokonaisuuden tuottaminen. jotka tulevat rakennusvalvontaan, ympдristцtoimeen ja opaskartan tietoihin. 30 Toukokuu 2007 Rakennusvalvonta Kysytty 30.5.2007 klo rakennusvalvonta nojaa. Paragraafeista kyllд Lahti, Helsinki, Espoo ja Kuopio sallivat luvatta. 23 Maaliskuu 2015 Espoossa suunnitellaan дlykkдitд kaupunginosia ja kaupunki on kдynnistдnyt projektin ympдristцд ja arkea parantavien kдyttдjдlдhtцisten.

18. Tammikuu 2012 Espoossa rakennuslupahakemuksen voi tehdд myцs verkossa Rakennusvalvonnan sдhkцisen lupapalvelun kautta. Sдhkцisen lupapalvelun. Finnoon kehittyminen Espoon merikaupunginosaksi jatkuu. Finnoon Rakennusvalvonnan sдhkцinen asiointi palkittiin Kuntamarkkinoilla. Kuntaliiton ja. 30 Tammikuu 2015 Espoossa, Lahdessa ja Jyvдskylдssд. Sдhkцinen asiointipalvelu tulee parantamaan rakennusvalvonnan saavutettavuutta aukioloajoista ja.

Julkishallinnon sдhkцisiд asiointipalveluja ja tulostettavia lomakkeita. saada asiointiin liittyvдn pддtцksen tai tiedoksiannon sдhkцisesti paperipostin sijaan. Useillakin mittareilla tarkasteltaessa Espoossa on tarkasteltavista kunnista paras ettд kansalaisten ja yritysten sдhkцinen asiointi on mahdollista vuoteen 2013.

4. Huhtikuu 2014 Turun rakennusvalvonnan lupia voi hakea sдhkцisesti 7.4.2014 alkaen. Uusi palvelu Paikan pддllд tapahtuvan asioinnin tarve vдhenee. Suunnittelija nдkee Espoon, Jyvдskylдn ja Lahden rakennusvalvonnoissa. Turussa. Espoon asemakaavoittamattomat alueet ovat kokonaisuudessaan Rakennusvalvonnan sдhkцiset palvelut Sдhkцinen ajanvaraus suunnittelijoile.

Espoo.fi > Sдhkцinen lupapalvelu

11. Huhtikuu 2011 Kдytцssд olevat rakennusvalvontaan liittyvдt sдhkцiset palvelut ja kimus Espoon kaupungin, Jyvдskylдn kaupungin, Lahden kaupun-. toimet, toiminnallinen palomitoitus sekд sдhkцinen asiointi asettavat suuria haasteita. Hae korjaus- ja muutostцihin tarvittavat luvat sдhkцisesti. Lue lisдд &middot. Usein kysytyt kysymykset. Tutustu kysymyksiin, joita kysytддn usein rakennusvalvonnalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.