keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Candy astianpesukone rikki

30. Maaliskuu 2010 Tдytin tiskikoneen ihan normaalisti ja painoin kдynnistysnappia. Se ei naksahtanut kuten tavallisesti. Ei tapahtunut mitддn. Nappi meni kyllд si. 17 Elokuu 2005 Astianpesukone olisi kдytцssд pдivittдin. Hyvд astianpesukone. Zanussi, Candy sekд Hoover on oma sarjansa. tдhдn asti erinomaisesti eikд kertaakaan ole ollut rikki.siemens sn45e202sk tilalle veikon koneesta 399. Astianpesukone on n.5 vuotta vanha Rosenlew Passeli Ainakin Candyд aikoinaan vaivasi vastaava ongelma, rasva oli tukkinut rajakatkaisimen kellolle.

Tai siis ovi/luukku ei mene kiinni ollenkaanMITД MД TEEN SILLE! Mitддn ei pitдisi olla vдlissд mutta aivan niinkuin se luukussa oleva. 2422009 2339 Pesuohjelma etenee, mutta vettд ei tule ollenkaan. Olisko magneettiventtiili rikki Missдpдin se sijaitsee. Kone on Cylinda 1302.

Osaisiko joku sanoa mikд voisi olla vikana kun astianpesukoneeseen jдд vettд pari senttiд pohjalle Kyseessд on Candy CDF 312 T. Pesee ihan normaalisti. Perusohjeita, tarkista laitekohtaiset ohjeet oman laitteesi kдyttцohjeista. Astianpesukone Pesukone Jддkaappipakastin Liesi.

Tiskikone ei mene pддlle! APUA! - Vauva

WHIRLPOOL. VOLTA. ZANUSSI joissa tavara on mennyt rikki epдtavallisen lyhyen kдyttцajan jдlkeen. Astianpesukone ei kдynnisty. • Luukku suljettu. Selviдsi ainakin voisiko uusikin olla rikki. 70-luvun lopussa Candyastianpesukone toimi vain, kun pistotulppa oli oikeassa asennossa.

Suosittele kodinkonemerkkiд! - Sana vapaa - Keskust

Ohjeiden lukeminen ennen astianpesukoneen kдyttцд auttaa. usean minuutin ajan ennen astianpesukoneen kдyttдmistд. muuten lokero voi mennд rikki. 28 Heinдkuu 2011 Ne ovat tukossa tai rikki, tai moottorin hiiliharja on rikkoutunut. Jonkin Astianpesukoneen luukku hajosi eikд sitд saanut kiinni. Korjautin sen. Hae Omistajan kдsikirjat tuotteelle Astianpesukone CANDY, Kдyttцoppaat tuotteelle Astianpesukone CANDY, Kдyttцohjeet tuotteelle Astianpesukone CANDY.

Ovatko jдtesiivilдt (astianpesukone) tai nukkasihti/roskaloukku (pyykinpesukone) tukossa - onko poistoletku mutkalla, taitoksella tai tukkeutunut. Olemme uusimassa remontin yhteydessд kaikki keittiцn koneet paitsi astianpesukoneen. mutta loppuajasta meni luukun avaus rikki ja linkous tuli tosi kovaддniseksi. jotka ovat siis keskenддn samoja koneita ja kolmas Candy ja Hoover.

DUOssa on kaksi elementtiд, uuni ja astianpesukone. Turvallisuussyistд laitteeseen ei saa tehdд CANDY saattaa tehdд tuotteisiin teknisiд muutoksia niiden.

Omistajan kдsikirjat Kдyttцoppaat Astianpesukone CANDY

Tuotekuvaus. Nerokas ratkaisu pieneen tilaan. astianpesukone, kiertoilmauuni ja keraaminen keittotaso, kaikki yhdistettynд yhteen laitteeseen. Kone mahtuu. FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja lцydд edullisin, toimivin ja paras Upo astianpesukone. Candy CDCF 6 (candy_cdcf_6) Upo D62 astianpesukone. Olisiko valitsija mennyt rikki vai millд astianpesukone tietдд, kuinka Taannoin candyssд oli vastaava oire ja se johtui putkistoon kertyneestд rasvasta joka oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.