sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kattilat metallinkeraykseen

Metallinkerдykseen. Metallinkerдykseen tuikkukynttilцiden foliot. Pienet metalliset esineet, astiat ja tyцkalut. Kattilat ja paistinpannut ( kansineen ja kahvoineen ). Jos esim kattilan kahvassa on muovia, voiko sen laittaa metallinkerдykseen Vastaus: Teflon kattilat ja paistinpannut ovat metallia, kдyttцkelvottomat voi viedд. Metallinkerдykseen saa laittaa: metallipurkit, kannet ja korkit metalliset taloustavarat, puhtaat foliot ja alumiinivuoat, kattilat, paistinpannut (myцs teflonpintaiset).

Kuten tдysin tyhjдt ja kuivat maalipurkit (ei tarvitse olla pestyjд). tдysin tyhjдt aerosolitцlkit (poista suojakupu). metalliset kattilat, paistinpannut, ruokailuvдlineet. Metalliset ruokailuvдlineet (lusikka, haarukka, veitsi), metallivuoka, teflonastiat, paistinpannut, kulhot ja kattilat voi laittaa metallinkerдykseen. Muoviset kahvat.

(Kattilat, paistinpannut, uunipellit), kдytцstд poistetut pienet tyцkalut, tдysin tyhjдt maalipurkit (muista irrottaa kansi irti purkista) дlд laita metallinkerдykseen. Aerosolipullo, tyhjдnд metallinkerдykseen, jos ainetta jдljellд, aineesta riippuen loppujдtteeseen tai vaarallisen jдtteen Kattila, rikkinдinen metallin kerдykseen.

Rantasalmi - Metallinkerдykseen

Mitд kaikkea metallia voi laittaa metallinkerдykseen Siis sдilyketцlkithдn metallinkerдykseen -metalliset kattilat, paistinpannut, ruokailuvдlineet ja teflonastiat. Puhtaat sдilykepurkit. metalliset kannet ja korkit(saa olla muovitiiviste). pienet kodin metalliesineet esim. kattilat, aterimet uunipellit yms. Ei metallinkerдykseen.

Tervetuloa - Kotitalouden metalliromut Ekokympille

Metalliset hylsyt kдyvдt metallinkerдykseen.", "tags". "tags": "metalliromu" }, { " label": "Kattila", "value": "Rikkinдiset kattilat kuuluvat metallinkerдykseen. Hyцtyjдtepisteeseen kattilat ja maalipurkit ja niitд pienemmдt metalliesineet. Jдteasemalle suuret Jдteasemien metallinkerдykseen. • polkupyцrдt, kattopelti ja. Teflonpinnoitetut metalliset kattilat ja pannut voi laittaa metallinkerдysastiaan ( mikдli mahtuvat astian Teltan metalliosat voi laittaa metallinkerдykseen.

4. Joulukuu 2014 Metallinkerдykseen voi tuoda esim. mikroaaltouunit. liedet. pesu-koneet. sдilykepurkit. kattilat. ruokailuvдlineet. sдhkцjohdot. polkupyцrдt. 2 Toukokuu 2013 Metallinkerдykseen kelpaavat aitaverkot, piikkilangat, metalliset, sijoitettuna ( kattilat, pannut, ritilдt, sдilykepurkit, alumiinifoliot, ruuvit, naulat).

Metallinkerдykseen kelpaavat: - pienet metallipakkaukset kruunu ja kierrekorkit - pantittomat juomatцlkit, metallikannet, -kattilat ja -pannut. Huuhtele.

T - Etelд-Karjalan Jдtehuolto Oy

Kattila on piloilla. Voiko sen viedд metallinkerдykseen vai pitддkц se heittдд kaatopaikalle. Jдteasemalle suuret metalliesineet ja romuerдt Metallinkerдykseen ei kelpaa. 15 Helmikuu 2010 Vastattu: 15.02.2010 - 20:02. Metallinkerдykseen vaan. Joskus on kaupoissa tarjouksia, ettд kun vie vanhan kattilan ja ostaa samalla uuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.