maanantai 29. heinäkuuta 2013

Gram astianpesukone vika

23. Suodattimien puhdistaminen. 23. Suihkuvarsien puhdistaminen. 24. 6 Vianetsintд. 25. Toimet, jos astianpesukone ei toimi 25. Pesutulos ei ole tyydyttдvд. 25. Meillд oli sama vika. Ohjelma lдhti kдyntii mut ei jatkunu eteenpдin. Syy, koneeseen on kerддntynyt vettд. Eli eiku likaa, kokkareita ja vettд. Astianpesukone EI OTA VETTД! Tumpelo. 29.12.2003 10:59. Bosch-merkkinen 45-senttiд leveд n. viisen vuoden ikдinen loistavasti toiminut kone lakkasi.

24. Helmikuu 2009 Kirjoitit: >Pesuohjelma etenee, mutta vettд ei tule ollenkaan. Olisko magneettiventtiili rikki Missдpдin se sijaitsee. Kone on Cylinda 1302.

Gram astianpesukone OM6226T - Tehokas Gram astianpesukone, jossa on kдyttдjдystдvдllisiд ohjelmia.

OMI 60-36 T - Gram

27. Kesдkuu 2010 Minkд merkkinen astianpesukone kannattais ostaa vanha hajos ja uus pitдs ostaa pian, 6 hengen perheelle. hinnallakin Meillд on Gram. Vertaa Gram astianpesukoneita helposti netissд VERTAA.FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja lцydд edullisin, toimivin ja paras Gram astianpesukone.

Kдyttцohje Astianpesukone

Vertaa astianpesukoneen viat astianpesukoneita helposti netissд VERTAA.FI sivustolla. Tule sivustollemme ja lцydд edullisin, toimivin ja paras astianpesukoneen viat astianpesukone. Gram (gram). Grundig (grundig). Hoover (hoover). Tarkoitus olisi keittiцrempan yhteydessд vaihtaa astianpesukone. Varmaan omaa saamattomuuttaan kun ei ole tullut selvitettyд onko tuo vika vai Vuosien varrella ollut useampia merkkejд, tдllдhetkellд pцrisee Gram. Nettopartsin varastossa on yleisimmдt luukun lukot lдhes kaikille astianpesukoneen merkeille. Helppo tilata Napsautuslukko Gram astianpesukoneeseen.

GRAM -astianpesukoneella viimeistelet hyvin valmistellun ruokailuhetken: GRAM osaa myцs astianpesun. Voit pддttдд itse haluatko tдysin integroitavan. Vikailmoitus. 27 Дlд kдytд astianpesukonetta mihinkддn muuhun kuin. 7,5 gram. Esipesu: 25 gram. Varsinainen pesu: Katso EN 50242. Huuhtelukirkaste: 5.

kдyttдjдystдvдllisiд ohjelmia.

Astianpesukone Luukun Lukko - Nettoparts

Kдynnistд laite uudelleen varmistaaksesi, ettд vika on poistettu. Jos tulos on Astianpesukone Pesukone Jддkaappipakastin Liesi. Gorenje Gram, Huurre. Pцytдtason alle/kaapistoon sijoitettava astianpesukone, valkoinen. Tдssд ei ole lueteltu kaikkia mahdollisia vikakoodeja, listassa on vain Astianpesukoneet Koneessa on vielд vettд ohjelman pддtyttyд, vikakoodi E24, E25.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.