torstai 24. lokakuuta 2013

Auton ilmastointi huoltolaite

8. Heinдkuu 2013 Elikkдs lyhyesti: Huollatin autoni ilmastoinnin toukokuun lopussa ja kuukausi myцhemmin ilmastointi on taas Korjaamokoneet Ilmastoinninhuoltolaitteet SteyrTek AC-200 tдysautomaattinen ilmastoinnin huoltolaite. Yhteystiedot. Jдtд yhteydenottopyyntц. Tecalemit extranet &middot. Latauskori &middot. Tecalemit &middot. Referenssit &middot. Palvelut &middot. Tuotteet &middot. Etusivu &middot. Tuotteet/. Ilmastointi/. Ilmastoinnin huoltolaitteet - Robinair Robinair AC1x34-7 ilmastoinnin huoltolaite (R134a). J&M TECH OY: Ilmastoinnin huoltolaite - Automaalit Automaalauskammiot Kovettajat Kirkaslakat Ohenteet Maalaustarvikkeet Kitit Ikkunakalvot 3M Lisдaineet Kivenisku-ja alustamassat Rompetori Liimaus-ja tiivistysaineet Alennuspaketit.

Huoltoautokalusteet &middot. 10. Paineilmatyцkalut &middot. Katsastus &middot. Vauriokorjaus &middot. BGHuoltotuotteet &middot. Rengashuolto -> 6. Ilmastoinnin huoltolaitteet. 6. Ilmastoinnin huoltolaitteet. Ilmastoinnin huoltolaitteet &middot. Ilmastoinnin huoltolaitteiden lisдvarusteet. VALUE 100 AC ilmastoinnin huoltolaite on Launch:n uuden tuotannon laite, joka on kehitetty ilmastoinnin kylmдaineen talteenottoa ja uudelleentдyttцд varten. Se perustuu kehittyneen VALUE-sarjan tekniikkaan, jonka on suunnitellut.

Tolla 14kg sais jo muutaman auton ilmastoinnin tдytettyд. Koska toi on pelkkд sдiliц Varakirissa Vantaan Hakkilassa on myynnissд tollanen ilmastoinnin huoltolaite, vдhд reilu 3000Ђ jos en vддrin muista. Ilmastoinnin. Siinд tapauksessa auton ilmastointilaite vahingoittuu. • Tarkkaile huoltolaitetta aina kдytцn aikana. • Autoon kohdistuvat tyцt on valmisteltava ja suoritettava siten ettд auton kylmдainepiiriд ei avata. (esim. jддhdyttimen irrotus, moottorin irrotus).

Huono Ilmastoinnin huolto, MuroBBS

Ilmastoinnin huoltolaitteet. Kaikki maahantuomamme ilmastoinnin huoltolaitteet ovat nopeita, tдysautomaattisia ja helppokдyttцisiд. Niissд on valmiiksi suomenkielinen ohjelma ja kattava tietokanta. Laitteiden nдytцt ovat selkeдt ja laitteissa on. Texan tehokas tдysautomaattinen ilmastointijдrjestelmдn huoltolaite, erityisesti linja-autoille. Laite toimii vakioversiona R134r kaasulle, mutta laite on myцhemmin pдivitettдvissд niin, ettд se toimii R1234yf kaasulle. Suomenkielinen ohjelma ja.

Waeco ASC 3000 ilmastoinnin huoltolaite - Suomen Tyцkalu Oy

Useimmissa ilmastoinnilla varustetuissa autoissa on kaksi liitintд, joihin ilmastointilaite kiinnitetддn. Toiseen liittimeen kytketддn alipaine ja toiseen ylipaine. Kun auton ilmastoinnin painejдrjestelmд on kytketty huoltolaitteeseen, tarkistetaan. 25 Marraskuu 2014 Jotta auton ilmastointi pysyy toimintakunnossa, tarvitsee se ympдrivuotista kдyttцд ja huoltoa noin 2-4 vuoden vдlein. Auton ilmastointia Huoltolaite tyhjentдд auton jдrjestelmдn kylmдaineesta ja ottaa aineen talteen. Ilmastointilaite kannattaa huoltaa sддnnцllisesti sen toimintakunnon varmistamiseksi. Auton ilmastointi kuntoon Turun Autoklinikalla Kylmдaineen mukana jдrjestelmдstд poistuu myцs pieniд mддriд цljyд, jonka huoltolaite kerдд talteen. 2.

19. Syyskuu 2012 Tдllд hetkellд autojen ilmastointilaitteissa kдytetддn yleisesti R134a-kylmдainetta Koska sen laite tekee automaattisesti kaasuanalyysin, jotta eri kylmдaineiden sekoittumista ei tapahdu huoltolaitteessa eikд ilmastoinnissa. Lдmmitettдvдtдyttцsдiliц takaa suuren tдyttцnopeuden, lдmmitys toimii myцs tдytцn aikana - Kylmдainesдiliцn erikoisvalmisteinen kuljetuslukko mahdollistaa huoltolaitteen kдytцn myцs autossa - Ilmastointilaitteen erityishuuhtelutoiminto.

Auton ilmastointihuolto. Auton ilmastoinnin huolto on osa nykyauton mддrдaikaishuoltoa Ilmastoinnin huollossa vanha kylmдaine pumpataan jдrjestelmдstд pois ilmastoinnin huoltolaitteella, suodatetaan ja punnitaan. Alipaineistuksen ja.

Ilmastointihuolto, Turun Autoklinikka

Liitд punainen letku jдrjestelmдn korkeapainepuolen huoltoliittimeen. Laita huoltolaitteen takana oleva lдmpцanturin puhallus suuttimelle. Kдynnistд auto ja laita ilmastointi max. teholle. Lue arvot painemittareista ja vertaa niitд autonvalmista-. Onnistuu Euroopan suurimmalta valmistajalta! Tдysautomaattiset ASChuoltolaitteet ovat jo vuosien ajan olleet kiinteд osa ammattimaista auto- ja ilmastointikorjaamoa. Laadukkailla laitteilla on kaikki ominaisuudet, jotka tekevдt ilmastoinnin. Auton ilmastoinnin nesteiden huoltoproseduuri on kдsittддkseni seuraavanlainen .huoltolaite. imee kaiken kylmдaineen ja voiteluaineen +muun kцhnдn ilmastoinnin putkista ja erottelee ne eri sдiliцihin. Sen jдlkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.