tiistai 22. lokakuuta 2013

Kuivaus teline

Osta nyt ja maksa tilauksesi vasta heinдkuun lopussa! Valitsemalla tilauksen maksutavaksi laskun, kampanja-aikana tehdyt tilaukset erддntyvдt 31.7.2015. Koko Pituus 135-235 cm, leveys 50 cm Kuivaustilaa 8-12 m Kдyttцohje Kuivausteline pingotetaan seinдstд seinддn ja kiristetддn siipiruuvin avulla, joten. Osta IISI Kuivausteline Sддdettдvд helposti Tokmanni-verkkokaupasta.

Kestдvд ja terдsrakenteinen Iisi kuivausteline, jossa kolme kдtevдд tasoa. Monipuolinen ja tilava ripustustila niin pikkupyykille kuin lakanoillekin. Sддdettдvдt. IISI Kuivaustelineeseen mahtuu enemmдn pyykkiд sivulle taittuvien siivekkeiden ansiosta. Kuivausteline on helppo taittaa auki ja kasaan. Kдytцn jдlkeen.

Kuivausteline, 60 cm. Vдri: Kromi. LVI: 5280400. EAN code: 6414150071959. Suositushinta (alv 24 %): 559 EUR. Kuvaus: Sдhkцtoiminen kuivausteline.

Sini Sussi -kuivausteline, valkoinen - Prisma verkkokauppa

TED MAX kuivaustelineessд on 15 kuivauslankaa ja lisдsiivekkeen ansiosta jopa 115 metriд ripustustilaa. Telineessд on uudet, muotoillut tulpat, jotka antavat. Toimitustapa: Kotiin toimitus. Toimituskustannukset: 15,00Ђ (HUOM! Kun tilaat yli 100 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!) Artweger-Kuivausteline Ruck-Zuck.

Vдline- ja kuivaustelineet - Vдinц Korpinen Oy

7 Huhtikuu 2015 Kuivaustelineet ym. Kuivausteline EDDY metalli valkoinen Kuivausteline LEIFHEIT 16m kuivaustilaa Kuivausteline PRICE STAR. 060122-78 PARK KUIVAUSTELINE. Park piha-, puisto- ja kadunkalusteista lцydдt penkit, pцydдt, tuolit, roskakorit, pyцrдtelineet, kaiteet, aidat, pollarit. Ripustettava kuivausteline on mainio pikkupyykille, kuten sukille ja alusvaatteille. Siinд on myцs kдtevд kuivattaa talven touhuissa kastuneet lapaset ja sukat.

Hinta 129.00 Ђ/KPL. Vesikiertoinen pieni U-mallinen kuivausteline kylpyhuoneeseen. Kuivaustelineet kylpyhuoneessa mahtuvat pieneen tilaan ja ovat kдteviд.

Kдytдnnцllinen ja vдhдn tilaa vievд seinддn kiinnitettдvд kuivausteline. kuvissa kuivausteline avattuna ja kiinniolevana. kuivaustelineeseen mahtuu noin 8 m.

Sini Ripustettava -kuivausteline - Sokos verkkokauppa

Adax on luonut nykyaikaisesti muotoiltuja ja дlykkддllд teknologialla varustettuja, kдytдnnцllisiд apuvдlineitд helpottamaan sinun arkeasi. Kuivausteline on. Ruck zuck, seinдteline, make, kuvausteline, kuivausteline, kuivaus, haitarimallinen, kuivainteline, rst, kokoonpainuva, kuivausteline kattoon, kuivausteline hinta. Vedд ja ripusta -kuivaustelineessд on viisi ulosvedettдvдд narua. Narujen maksimipituus 4,2 m. Kuivaustilaa on yhteensд 21 m. Sopii myцs pieneen tilaan, sillд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.