perjantai 25. lokakuuta 2013

Sahkoinen asiointi

Asiointipalvelu, Poliisi

Sosiaali- ja terveyspalvelut &middot. Sдhkцinen asiointi &middot. Sosiaalitoimi &middot. Terveyspalvelut &middot. Sosiaali- ja terveyspalvelut > Sдhkцinen asiointi. Palvelutarjotin on internetissд toimiva palvelukokonaisuus, jota kдytetддn internet-selaimella ja verkkopankkitunnuksilla. Palvelutarjotin kokoaa yhteen kaikki. Yritystukien sдhkцinen asiointi. ELY-keskusten yritystukien asiointipalvelussa voit jдttдд seuraavia avustushakemuksia verkossa: Yrityksen kehittдmisavustus.

Sдhkцinen asiointi tapahtuu Omapalvelun kautta, joka on kдytettдvissд ympдri vuorokauden. Omapalvelun sддnnцlliset tietoturvapдivitykset tehdддn joka. Palvelumme ei tue kдyttдmддsi selainta. Pдivitд selaimesi uudempaan versioon tai lataa esimimerkiksi jokin seuraavista nykyaikaisista selaimista. Lataa Google.

Sдhkцinen asiointi. Vantaa tarjoaa terveyspalvelujen kдyttдjille mahdollisuuksia myцs sдhkцiseen asiointiin. Palveluja otetaan kдyttццn vaiheittain. Halutessaan.

Yritystukien sдhkцinen asiointi - ELY-keskus

Sдhkцinen asiointi. Eviran sдhkцisen asioinnin palvelut on jaoteltu aihealueen mukaan osioihin Elintarvikkeet, Elдimet, Kasvit ja Yleiset. Osioihin pддsee. Sдhkцinen asiointi. Nettisivujen kautta voi hakea muun muassa pдivдhoitopaikkaa tai varata aikoja terveyspalveluihin. Joensuun kaupungin sдhkцiset palvelut. Varhaiskasvatuksen sдhkцinen asiointi Turussa. Sдhkцisessд asioinnissa perhe voi hakea lapselle pдivдhoitopaikkaa, ilmoittaa lapsen esiopetukseen, muuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.