keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kahvi imetys

Imetys kannattaa. Kahvia kannattaa nauttia vain kohtuullisesti: kofeiini siirtyy дidinmaitoon ja voi tehdд lapsen levottomaksi. Joillakin lapsilla on voimakas. 22 Maaliskuu 2006 Kahvi ja imetys. Onko kukaan huomannut, vaikuttaako oma kahvin juonti vauvan virkeyteen tai vatsavaivoihin дidinmaidon vдlityksellд. 15 Maaliskuu 2007 Vauvani nyt 3 kk, ja pдivittдin juon kyllд kahvia, ja pдivittдin siitд myцs poden Siis esim. aamulla voisi kahvin juoda imetyksen jдlkeen jne.

Imetдn viiden kuukauden ikдistд vauvaani. Haluaisin kysyд, kuinka paljon kofeiinia voi nauttia ilman ettд siitд on vauvalle haittaa, ja kuinka kauan kahvista tai. Kahvi ja imetys asiaa. Te jotka imetдtte ja juotte kahvia. Oletteko huomanneet ettд kahvin juonti vaikuttaisi paljonkin pienen vauvanne nukkumiseen ja hereillд.

Kahvia voi nauttia kohtuudella raskaus- ja imetysaikana. Kofeiini kuuluu ksantiiniyhdisteisiin, joita sikiц ei pysty kдsittelemддn tehokkaasti. Runsaan kofeiinin. 26 Joulukuu 2011 Imetys vie energiaa, ja imettдvдt tarvitsevat n. 400–500 yrttitee, kevytmaito ja mehu ovat hyviд, ja myцs tavallinen tee ja kahvi ovat paikallaan.

Imetys kannattaa: Terveyskirjasto

Kofeiinista vain suhteellisen vдhдinen mддrд kulkeutuu maitoon, 0,6–1,5 prosenttia. Jos kahvia juodaan paljon, lapsen maidon kautta saama kofeiinimддrд voi. Imetys ei kuluta дidin ravintoainevarastoja, kun дiti syц riittдvдsti ja monipuolisesti. Kahvin juonnissa tulisi pysytellд kohtuudessa, sillд sen sisдltдmд kofeiini.

Imetys, kahvi ja vauvan mahaoireet - Kaksplus

10 Huhtikuu 2015 Kahvi ja imetys. Ensimmдinen hakusana googlessa on usein se, ettд voiko kahvia juoda imettдessд. Itse lopetin kahvinjuonnin jo. 22 Helmikuu 2013 Hyцdyllistд. Imetys &middot. Terveyskirjasto &middot. Seksuaali- ja lisддntymisterveys Raskaana olevien pitдisi todellakin harkita, juovatko he kahvia, sanoo.

23. Kesдkuu 2008 Lopetin kahvin juonnin kun aloin odottamaan pienokaistamme. Se oli vain Imetдn, ja mietinkin kuinka suuri mддrд kahvia vaikuttaa vauvaan. Muita joiden on tдytynyt kahvi jдttдд pois imetyksen ajaksi kokonaan? Meillд aiheuttaa vauvalle kamalat vatsan vддnteet. Vauva ei suostu edes.

16. Tammikuu 2008 Raskausaikana en pystynyt kahvia juomaan, mutta nyt kun imetдn, voisin juoda pannullisen pдivдssд. Olen kuitenki pidдttдytynyt kahteen.

Oletko raskaana Vдltд kahvia!, Raskaus ja lapset,

1. Marraskuu 2013 Jos luitte synnytyskertomuksen saatoitte rivien vдlistд lukea myцs sen ettд meillд se imetys ei sujunut ihan nappiin. Olenkin miettinyt jo jonkun. 15 Heinдkuu 2013 Vihreдд kahvia ja aloe veraa ei suositella imetyksen aikana. Mietin vaan, voiko kupillinen vihreдд kahvia olla niin vaarallista Juon normi. 11 Marraskuu 2014 Kofeiinin saanti tulee rajoittaa 300 mg:aan/pдivд, mikд vastaa kolmea 1,5 dl:n kupillista kahvia. Kolajuomia voi kдyttдд rajoitetusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.