torstai 30. lokakuuta 2014

Kattilahallin kirppis kokemuksia

Kattilahallin kirppis paikkaamaan kirppisvajetta - City

Kaapelin kirppis tulee taas! Tapahtuma on tдllд kertaa Tapahtuman jдrjestдд yhteistyцssд Kierrдtystehdas ry ja Kattilahallin kirppis. https://www.facebook.com/. 7 Helmikuu 2014 Ihan joka viikkoista tapahtumaa tuosta Kattilahallin kirpparista ei tдssд vaiheessa ole tulossa, mutta parempi edes kerran kuussa kuin ei. Sunkirppis on uusi kiva kirppis korsossa jossa on nyt hyvд tarjouskin. Oman kokemukseni mukaan juuri em. syystд siellд loppujen lopuksi. kattilahalli.

2. Syyskuu 2014 Joukkuekaverini poikkesi omenavarkaissa ja toi minulle kirppikseltд. Olen menossa Stadin Kattilahallin kirppikselle myymддn vaatteitani. 3 Helmikuu 2014 Kattilahallin kirppis sai alkunsa kahden kirppisharrastajan, ekodesignyrittдjд Orvokki Hyytisen ja Ofelia Market -myyjдistapahtuman.

16. Syyskuu 2014 Kattilahallin kirppis tulvi vдkimддrдssддn tammikuussa niin yli дyrдiden, etten viitsinyt lдhteд edes jonottamaan sinne 100 metrin mittaisen.

Paras kirpputori pk-seudulla, MYYJДN nдkцkulmasta -

Tapahtuman jдrjestдд yhteistyцssд Kierrдtystehdas ry ja Kattilahallin kirppis. Kirppismyyjien lisдksi paikalta lцytyy bloggaajakirppis ja vintageosasto, jotka. 26 Tammikuu 2015 Kengдt ovat uusin lцyty Kattilahallin kirpparilta, nahkatakki on Vero Toimi oikein mainiona lievittдjдnд Hietsun Kirppis -ikдvдlle!. edes puolet nдin hienoja ihmisiд, matkoja ja kokemuksia - oon yksi hiton onnekas tyttц. 9 Helmikuu 2014 Helsingin Suvilahdessa sijaitsevalle Kattilahallin kirpputorille, jonne sillд kirppiksellд ei ole tarjottavanaan mitддn muuta kuin lattiapaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.