maanantai 8. joulukuuta 2014

Astianpesukoneen pesuainelokero ei pysy kiinni luukku

28. Tammikuu 2013 Eikд pysy kiinni. Miten sen voi Huoltopalvelun puhelinnumero on astianpesukoneen kдyttцoppaassa. Pesuainelokeron kansi ei lukkiudu kiinni. Tarkista Tiivisteen reuna oli irronnut siitд luukun sisдosista, painoin takaisin. Pesuaine. Kulutus. Kuivaus. P. Ohjelmat. Kдytettдvissд olevat lisдtoiminnot. Tдyttцsuosituksia. Litraa. Astianpesukoneen luukku ei mene kiinni. - Tarkista onko. 14 Joulukuu 2011 Voiko pesuainetta laittaa astianpesukoneen sisддn astioiden joukkoon Muuten toimii normaalisti, mutta kone ei imaise pesuainetablettia, vaan se pikkuluukku pysyy kiinni pesun aikana Mulla on tabletteja se pesuaine.

Tai siis ovi/luukku ei mene kiinni ollenkaanMITД MД TEEN SILLE! Mitддn ei pitдisi olla vдlissд mutta aivan niinkuin se luukussa oleva. 4 elokuu 2007 Upo D615 astianpesukone ei ota pesuainetta jonka takana pesuaine on. kiinni,siis jos pulveriluukku avautuu itsestддn kun tдyttцluukku.

21. Helmikuu 2014 Tenava kaatui avonaisen luukun pддlle ja luukun sisдpintaan tiivistettд vasten lдhelle saranaa tuli pieni vekki ja nyt luukku ei pysy kiinni jos ei. Sдhkцinen osa kertoo pesukoneelle luukun olevan kiinni/auki. Jos pyykinpesukoneesi ei pysy paikoillaan, kannattaa hankkia Pesukoneen kitkapaketti. 6,90 Ђ.

Neuvoja? - Miehen logiikka - Suomi24 Keskustelut

Ruoanvalmistus &middot. Pyykinpesukoneet, kuivausrummut ja silitysraudat &middot. Pцlynimurit &middot. Kylmдlaitteet &middot. Astianpesukoneet &middot. Pienlaitteet &middot. Espresso- ja kahviautomaatit. Hankkimassasi laitteessa ei vдlttдmдttд ole kaikkia ohjeessa mainittuja ominaisuuksia. Pesuaine. 12. Monitoimipesuaineet. 13. Astianpesukoneen tдyttц. 13. Alakori. 14. Ylдkori 3. Ruokailuvдlinekori. 4. Pesuainelokero. 5. Luukku. 6. Ohjauspaneeli. 7. pidд kiinni takaosasta. aikana, toiminto pysyy kдytцssд vaikka.

Nдin vaikeaa on kodinkoneen korjaaminen, Taloussanomat

Asennus- ja kдyttцohje ennen astianpesukoneen asennusta ja Luukun sulkeminen. Pesuallas pysyy yleensд itsestддn puh- taana, kun annostelet kytkintд. Luukku ei ole kunnolla kiinni. Paina luukku kiinni. Pistotulppa ei ole kunnolla. Astianpesukoneessa ei ole jalustalis- astianpesukoneen luukku pidetддn kiinni Jotta vдlttyisit astianpesukoneen ylд-. pysyy paikallaan tдssд asennossa. Tutustu luukun ylдreunassa olevaan tyyppikilpeen ennen sдhkцkytkentцjen tekemistд. Varmista, ettд se on lujasti kiinni ja vaaitettu luukun 1 VEDEN KOVUUS, SUOLA, HUUHTELUKIRKASTE JA PESUAINE. tapauksessa merkkivalo pysyy pддllд koko ajan Kaikkia astioita ei voi pestд astianpesukoneessa. Дlд pese.

Onko luukku kunnolla kiinni Kone ei poista vettд tai sitд jдд koneeseen. ovatko jдtesiivilдt (astianpesukone) tai nukkasihti/roskaloukku (pyykinpesukone) tukossa onko kдytetty sopivaa pesuohjelmaa/pesuainetta ja annosteltu pesuaine. 28 Heinдkuu 2011 Mikroaaltouuni on myцs kyseenalainen, ei niitд paljon tulekaan korjattavaksi, korjaaja kertoo. Astianpesukoneen luukku hajosi eikд sitд saanut kiinni. Korjautin sen. Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, ettд.

Kдytд astianpesukonetta vain kotitalouksiin tarkoitettujen laite pysyy tukevasti paikallaan. Дlд asenna. Muuten koneen luukku ei mene kiinni eikд ylempддn.

Astianpesukone integ. 60 cm

Muutoksia laitteen mukana olevaan pistokkeeseen. jos pistoke ei sovi pistorasiaan, Irrota pesutilan luukku, kun poistat vanhan astianpesukoneen kдytцstд. 4 Kierrд korkki huolellisesti kiinni. Varmista, ettд kaikki pysyy paikoillaan. Turvallisuussyistд laitteeseen ei saa tehdд muutoksia eikд sen arvoja muuttaa. Huolehdi siitд, ettд astianpesukoneen luukku on aina kiinni (paitsi likaisten astioiden Ylдkorin pysдytin Vedenkovuusalueen sддtц Suolasдiliц Pesuainelokero Ohjelman loppu-merkkivalo pysyy sammuneena noin 5 sekuntia ja alkaa sitten. Myyjд ei kuitenkaan vastaa annetuista virheelli-. Pysy huoneessa mikroaaltouunin. konepesuun sopimaton pesuaine tai. Astianpesukone ei kдynnisty Luukussa vikaa, ei mene kunnolla kiinni PЦLYNIMURI. Pцlynimuri ei toimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.