lauantai 6. joulukuuta 2014

Kaasu uunin kayttoohje sammuu

LAITTEEN OMINAISUUDET. 2.1 Kдyttц. Kaasulla toimiva liesi on tarkoitettu ruuanlaittoa varten Koskaan ei saa laitetta nostaa uunin oven pidikkeestд. kaasuvuodon polttimiin heti, kun liekki mistдkin syystд sammuu (esim. ylikiehumisen. Lue kдyttцohjeet ennen laitteen kдyttццnottoa. Sдilytд Uunin valo syttyy painikkeen 4. painalluksella ja sammuu, jos samaa painiketta painetaan uudelleen. Uunin kдyttц on mahdollista vasta, kun kellonaika on asetettu. Keittotason kansi ( Jos polttimen liekki sammuu vahingossa, kaasuntulo lakkaa automaattisesti.

Se piikki on liekinvarmistin, joka sammuttaa kaasun tulon, jos liekki sammuu. Avaa kaikki levyt ja uuni auki, sen jдlkeen mene pцtkцttдmдд lattialle ja odottele. isot leipomotkin kдyttдд kaasulla toimivia uuneja. oiko ollut primulakin Englannissa kesдreissulla oli huoneistossa kaasuliesi ja senkin kдyttц oli mulle kuin Liekki on niin pieni, ettд se voi sammua ihan itsestддnkin.

2. Toukokuu 2013 Kaasuliesi sopii esimerkiksi innokkaalle kokkaajalle, ja pikaiseen ruoanlaittoon jonka saavutettuaan uuni hдlyttдд tai sammuttaa itsensд automaattisesti. metalliastioiden kдyttц on laitemallista riippuen kiellettyд tai sitд ei. Paistolдmpцmittari tarjoaa tarkan nдkymдn ruoan sisдlle, jotta voit tarkistaa ruoan kypsyysasteen. Se myцs sammuttaa uunin automaattisesti, kun ruoka on.

KAASULIESI KДYTTЦOHJEET - Netrauta.fi

3. Marraskuu 2009 mahdollisti sen, ettд kaasun palamista on tapahtunut myцs lieden sisдllд. Auki jдд- nyt liesi ja lieden sammuminen itsestддn on johtanut hдkдkaasun syntymiseen, kos- valvontalaite parantaa lieden kдyttцturvallisuutta. 7 Kesдkuu 2005 Kaasuhellan kдyttц Kaasu-uunia minulla ei ole, joskus ammoisina aikoina Suomessa oli jossain uunin kдyttц tosin vaatii enemmin totuttelua. kaasua vuotaa ilman tulta, se sammuttaa kaasun automaattisesti, olisko n.

Miten kaasuhella toimii, Demi.fi

12 Elokuu 2008 smew kaasu-uunin/grillin kдyttц grilliд kдyttдд vдhдn jotenkin hцlmцltд tuntuu mutta kun se sammuu kun laittaa oven kiinni,ei oikein ymmдrrд. Mistaneet tдmдn kaasu- ja sдhkцlieden siten, ettд se kдyttцohjeen ohjeita noudattamalla tarjoaa tehokkaan ja Uunin termostaatin kдyttц ja ohjauspaneelin sддtimet. 14. 11. asentoon sammuttaa polttimon. ( kts. viereinen kuva). Polttimen turvalaite katkaisee kaasun tulon polttimeen, jos liekki sammuu vahingossa kдyttц (esim. huoneen lдmmittдminen) on vддrinkдyttцд ja se on vaarallista. Jos aiot asentaa lieden alle uunin, varmista, ettд se on Whirlpoolin.

Peen huomioida kaasu- ja sдhkцliitдntцjen maakohtaiset rajoitukset. Jos kдytдt laitetta muussa. myцtдpдivддn merkin "Я" kohdalle. Kaasun tulo lakkaa ja liekki sammuu. Kдyttц. 24. esim. uunin tai muun laitteen kuumiin osiin. Kaasuja. 30 Syyskuu 2013 Kaasu-uuni on nimittдin luvattoman huono. paloharjotuksia peruskoulussa mis olis pitдny sammuttaa sillд peitteellд jotain tulta, niin olin aina.

Ko. hellojen hankintahinnoista ei ole tietoa, mutta kдyttцkokemusten perusteella suosittelen. Kaasu-uunin kдyttц vaatii kyllд sitten enemmдn totuttelua:).

AKT 699 TUOTETIEDOT

Lieden turvallinen kдyttц Sдhkцlieden huolimaton kдyttц aiheuttaa kodinkoneista eniten joka sulkee kaasun tulon laitteeseen, jos liekki sammuu polttimessa. Tдmд kдyttцohje sisдltдд tдrkeitд ohjeita ja tietoja laitteen Grilli pysyy erittдin kuumana vielд pitkддn sen sammut- tamisen vasta kun se on sammutettu, kaasun syцttц on katkais-. Дlд kдytд uunille tarkoitettuja puhdistusaineita tдmдn lait-. Tulitцiden valvontasuunnitelma on pysyvд ohje. Siitд nдkee, miten sen Tyцvдlineet, niiden sдilytys ja kдyttц. C-ryhmдn sammuttimella voi sammuttaa kaasuja. [3] avotuli= liekit eivдt ole sisдllд paloturvallisessa paikassa esim. uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.