sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Singer ompelukoneen hinta hihna

26. Toukokuu 2009 Juu tosiaan semmoinen pyцreд nahkahihna se remmi tosiaan on, siitд kiinnityksestд otin pari Tuolla on ainakin kolmen erilaisen Singer-koneen manuaalit missд on jotain kuviakin. Onkos mielestдnne 70 e ylihinta. 29 Tammikuu 2009 Mistдhдn voisi hankkia hihnan vanhaan poljettavaan Singer-ompelukoneeseen Hihna oli nahkaa ja siihen piti tehdд itse reikд kiristystд varten. Millд hintaa mielestдnne kirpparilla yms menisi/kannattaisi mattoja myydд. Ompelukoneet (Bernina, Husqvarna Viking ja Singer) &middot. Saumurit ja Hihna katkaistaan sopivaan mittaan ja kiinnitetддn mukana seuraavalla metallihaalla.

Vanhaan poljettavaan Singeriin pitдisi kuulemma saada uusi woimahihna. Minullakin se hihna on poikki, mutta siihen on tehty liitos. noita on sitte parempia ja huonompia hinnasta pддtellen tuo yo vois olla se huonompi. Osta nyt ja maksa tilauksesi vasta heinдkuun lopussa! Valitsemalla tilauksen maksutavaksi laskun, kampanja-aikana tehdyt tilaukset erддntyvдt 31.7.2015.

19. Elokuu 2009 Lцydд Singer Tradition 2259, ompelukone parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti, Hintaseuranta.fi. Meillд on 60 ilmoitusta kotisinger poljettava ompelukone sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 63 muuta. Myydддn muuton vuoksi vanha poljettava Singer-ompelukone. Vetohihna on poikki niin kuin nдissд yleensд tuppaa olemaan.

Poljettavan ompelukoneen kunnostus - Kotiverstas.com

4. Helmikuu 2015 Poljettava antiikkinen Singer ompelukone. Muuten tдysin tyцkuntoinen vain hihna ja sukkula puuttuu. Mukana Singer ompelukone. Myydддn. OMPELUKONEET Pfaff lisдtarvikkeet &middot. Bernina lisдtarvikkeet &middot. Singer lisдtarvikkeet Polkukoneen hihna 185cm. Vдhдn varastossa. 14,90 Ђ. OSTA. Polkukoneen hihna Hihna on noin 185 cm pitkд ja se lyhennetддn vanhan hihnan mittaiseksi tai Hihnan mukana tulee koukku, jolla hihnan pддt saadaan yhteen.

Vanha Singer poljettava ompelukone, - Tori.fi

6 Huhtikuu 2015 SINGER poljettava ompelukone, Pцytдlevy vaihdettu,muut puuosat alkuperдisiд. Koneesta puuttuu hihna, rungosta takaa pyцreд peitelevy ja painikejalan alta Osta heti 15,00 Ђ. Hintaehdotuksia 0. Korkein ehdotus 0,00 Ђ. 10 Toukokuu 2006 Minulla on vanha tikkakoskelainen ompelukone. [signature]Hinnalla millд hyvдnsд, http://www.poliisi.fi[/signature] koneen rungossa olvaan tappiin, kддnnд vipua niin ettд hihna alkaa pyцrittдд rullaa, aseta lankarullasta. 24 Lokakuu 2013 Pцytд ja jalusta sekд vetohihna puuttuvat. Jos ei ikinд ole nдhnyt poljettavaa ompelukonetta ( joka ei olisi Lдhtцhinta 0 euroa, korotukset euron vдlein. ompelukonetta, kaks sдhkцkдyttцstд ja poljettava vanha singer.

OMPELUKONE, kдytetty. Myydддn, Brother merkkinen ompelukone, vanha mutta tosi vдhдn kдytetty, vain 4 verhon saumaa ommeltu OMPELUKONE SINGER, vanha. Vintage ompelukone Singer 320K23. Todella Kдyttцhihna puuttuu. 16 Huhtikuu 2015 Myydддn kuvanmukainen siisti, poljettava Singer ompelukone. Vetohihna on poikki niin kuin nдissд yleensд tuppaa olemaan.Nouto Jurvasta.

24. Tammikuu 2012 Singer 237 ja verhot Koska tдssд koneessa on tдllainen kдsipyцrд ja hihna, niin No sieltдhдn paljastui ompelukone - vanha Singer 533! kun hinta oli minun mittasuhteissani kirppishinnaksi aika suolainen, mutta.

Feissarimokat – Kirpputorin lцytцjд, osa 51

Ompelukoneiden tarvikkeet &middot. Pfaff ompelukoneiden tarvikkeet &middot. Singer ompelukoneiden tarvikkeet Hintataso on todella laaja. Olemme lisдnneet runsaasti erimerkkisten ompelukoneiden ja saumureiden osia ja tarvikkeita. johtosarjat, moottorit, jalkavastukset, kдsipyцrдt, erilaisia hihnoja ( myцs polkukoneen hihnat). Eli tarviisin ihan perusominaisuuksin varustettua ompelukonetta, kumpi nдistд on kannattavampi Suosittelisitko sitten suoraan jotain muuta samasta hintaluokasta Kokeile lцytдд jostain semmoinen vihreд vanha singer esim. itellд ei oo ollut muuta kuin hihnan vaihto omas 20vuot vanhas konees. Hinta 50Ђ vain haku. Ompelukone Singer. Vanha Singer ompelukone (poljettava malli). Kansi puuttuu, samoin hihna ja pieni luukku neulan vierestд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.