lauantai 28. maaliskuuta 2015

Nordica kuivurit vertailu

24. Toukokuu 2014 OBH Nordica kasvikuivuri vs. OBH Nordica laitettiin siis kiertoon ja hankittiin tilalle Evermat, jonka ansiosta Mielenkiintoinen vertailu!. Huono oli se, ettд kuivurit olivat lopussa. Hyvд oli se, ettд OBH:n kohdalla se ei Myydддn OBH Nordica merkkinen kasvikuivuri halvalla Wink. OBH Nordica sieni- ja kasvikuivain 6775 - Kaikenlaisten sienten, hedelmien, kasvisten ja yrttien tehokkaaseen kuivaukseen.

Kuivaa tehokkaasti kaikenlaiset sienet, hedelmдt, vihannekset ja yrtit. Kuivasдilцnnдssд ei kдytetд mitддn lisдaineita (esim. sokeria tai suolaa) minkд ansiosta. 4 heinдkuu 2006 OBH NORDICA 6772 KASVI- JA SIENIKUIVURI Tдmд kasvikuivuri kuivaa tehokkaasti kaikenlaiset sienet, hedelmдt, vihannekset ja yrtit.

3. Elokuu 2005 valitse, OBH Nordica 6772, 64,9 Kirjaudu testipankkiin ja nдkцislehteen Ilman kirjautumista pддset lukemaan testipankista vain tuotteiden.

Ylдmдki: OBH Nordica kasvikuivuri vs. Evermat

Ilmianna. Jaa. 1 VASTAUS: Stracciatellaa. 20.9.2005 23:01. kirjoitti: Show more. Prismassa on 54 e maksava kuivuri tдtд OBH NORDICA ja on helppokдyttцinen.

Ruoan kuivattamiseen tarkoitetut kasvikuivurit Erд-lehden

21 Joulukuu 2013 Kaikkiaan kuivurit arvosteltiin seuraavien ominaisuuksien Mielestдni testi kannattaa ehdottomasti lukea, jos kuivurin hankkiminen kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.