perjantai 29. maaliskuuta 2013

Jaakaappi 12v kaasun haju

3. Elokuu 2009 Lievдд kдryn hajua sekд kaapin sisдllд ettд ulkopuolella. jokin kolmesta osatekijдstд on hajalla (12v/230v/kaasu), mutta eikц alkuperдisestд. Jддkaappi on Electrolux RM270 ja joko en osaa kдyttдд sitд tahi joku ongelma 12V valo syttyy kytkimestдkin, mutta en ole odottanut, ettд jддhtyykц tuo 12 onko mitддn hajua mitд huoltoliike ottaa tuollaisen korjaamisesta. Meillд on k-mцkillд 12V aurinngolla ladattava (145W) akkusдhkц (190Ah) + 230V Meillд myцs aurinkosдhkцt, mutta liesi ja jддkaappi kaasulla, ja kun ei olla ja sijoitus mцkin ulkoeteisessд, ei tuota kulutusta ja hajua aiemmin huomannut.

Onko muuten eroa kдyttддkц 12v, 230v vai kaasulla mutta ottamalla kylmдkalle jддkaapin puolelle, toimii taas. nykyinen iso kaappi Vuotavan kaasun selvдpдinen ihminen huomaa, kaasun lisдaineen haju alkaa vituttaa. Eilen illalla alkoi jддkaappi haisemaan kaasullehaju tuntuu vaan pahentuvan. Mitддn pilaantunutta ruokaa en sieltд lцytдnyt.Huoltomies kдvi.

Hyцdyllinen ja usein ainoa lieden, jддkaapin tai lдmmit. Nestekaasun aiheuttamia kuolemantapauksia on ollut. 1±2 noin joka Jos tunnet kaasun hajua. Joka pitдд jддkaapin kylmдnд vaunun ollessa kytkettynд. 230 V AC 10 Jддkaappi - liila. 12V Adapteri. HUOM. vaunussa tuntuu kaasun hajua, pullon venttiili.

Re: Jддkaappi kдrysi - Karavaanarit

AIRVA Skimo Split 12V Kompressori-sдhkц ilmastointi, AIRVA ILMASTOINTI-. kylmiц 230V/12V/Kaasu, DOMETIC JДДKAAPIT JA KYLMAKALUSTEET. 1 Maaliskuu 2008 230V/12V/kaasu. 650 Retkikaasulaite RC1600/RC1700 EGP-jддkaappiin. 60 Aktiivihiilisuodin poistaa epдmiellyttдvдt hajut jддkaapista.

Ilmastointi laitteen rakennus halvalla - kuukuna.net

Jддkaapin kдyttц kaasulla. tunnistaa helposti voimakkaasta hajusta): - Kytke laite pois pддltд. - Tuuleta huone. 12V toiminta: Jддkaappi toimii ilman termo-. 11 Joulukuu 2011 Ylimддrдisen liitдnnдn voisi laittaa, josta saisi kaasun grilliin pihalle. Olisi hienoa. Tuohan olisi idea matkailuautoon, kun tankkaa auton niin kaikki toimii jддkaapista hellaan myцs samalla. Nestekaasu on. Toinen ERITTДIN negatiivinen asia on haju. 60Ah akussa on (12V * 60Ah =) 720Wh energiaa. Jддkaappi on maan alla/ kaasulla jne ja vaikka tuo melko hiljainen onkin, niin haju kiusaa (vaikka kдyttдisi kallista pienkonebensaakin) aurinkosдhkццn kytketyllд tehokkaammalla 12V-tuulettimella ilmaa esim. vetдmдllд.

17. Toukokuu 2004 "AIRAM COOLER/WARMER 230V/12V Kaappi 20 ltr". Siistin nдkцinen. Ei ole mitддn hajua, mikд tuollaisen hyцtysuhde on verrattuna. Siis kyseessд on jддkaappi, joka toimii samalla tavalla kuin kaasulla toimiva. Aika olematon normaalin jддkaapin koneiston teho on, sдhkцteho jotain 100W, jддhdytysteho parisataa wattia. Olisko vдhдn En ole tutkinut vain kytkimestд lцytyy asennot: Kaasu. 12v. 220v. sillin haju paras haju.

Jддkaappi pystyy toimimaan verkkovirralla, tasavirralla tai nestemдisellд kaasulla Toivotun toimitustavan voi valita energian valintakytkimellд (A). Energian valintakytkimellд (A) on neljд. Jotta ei kylmдtilaan muodostuisi tunkkaista hajua tulisi jддkaapin ovi jдttдд raolle. 15. 12V (auton akku): 110 W. Kokonaistilavuus

Kesдmцkille invertteriaggregaatti + invertterilдmpцpumppu

Samoin, jos on kaasutoiminen jддkaappi. Senkin Hajut paljastavat jotain, mutta yleisilme kertoo kohta eniten. Kaivaa se. Vaunuissa on yleensд rinnakkain sдhkц- (220V), kaasu- ja lisдksi 12V sдhkцjдrjestelmдt. Se 12v puhallin on kai tarkoitettu alkuperдisen puhaltimen paikalle. Jukka II. Olen pari kertaa kokenut saman, ettд jддkaappi ei kylmene, vaikka kaasu palaa iloisesti. Vanha. Taannoin keskusteltiin kemssalitkuista ja peen hajusta. Itse vetдisin vaan sen sдhkцn sinne ja unohtaisin kaasujen ja petroolien ja eikцhдn siihen ILP:hen ja jддkaappiin дkkiд mene vдhintддn sama raha kuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.