keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pesukone bosch kayttoohje poistopumppu

Tarkista poistopumppu. Jos tдmд ei auta/ onnistu, ota yhteyttд asiakaspalveluumme. Tarkista myцs onko vedenpoistoletku tukossa tai mutkalla. Nдin tarkistat. Bosch pyykinpesukone. Pyykinpesukoneelle on. Puhdista poistopumppu (sivu 9) Viemдriputki/poistoletku Sulje vesihana ja soita huoltoon (Asennusohje). Etusivu Kodinkoneiden varaosat Astianpesukone Magneettiventtiilit Alkuperдinen BoschSiemens AQUASTOP -venttiili, uudempi malli (erotat mallin suojakotelon muodosta). Mukana asennusohje. Alkuperдinen varaosanumero: 263789

Bosch. kotitalkkari 17.1.2010 20:38. Bosch astianpesukone alkoi temppuilla. Kaikki ohjekirjassa mainitut suodattimet on putsattu ja tarkastettu. Kaadoin vielд testiksi lasillisen vettд koneen pohjalle ja hyvin poistopumppu tyhjensi veden. 19 helmikuu 2011 Nдytд lisдд. hirvitys, olisko joku Bosch tai mieletцn, haalaus pддlle. Aina tдmд ei pдde, joten liitд poistopumppu * verkkojohdolla ja kokeile. 5.

21. Marraskuu 2011 Katso ohjeesta,miten poistopumppu avataan. jos et siis jo ole sitд tehnyt!. missддn ollut poistoletkun sihtiд vaikka ohjekirjassa nдi lukeekin. Ongelmana sellainen ettд Bosch astianpesukone ei tyhjennд vesiд. Kone on jotain Ohjekirjassa oli ohje, miten pддsee putsaamaan pumpun.

Bosch, Virheet ja virhekoodit - Bosch Home

Pesukone osat &middot. Bosch pesukone osat Poistopumppu (Fin = 31 flдhtц = 24) Tarkoitettu: Bosch, Constructa, Neff ja Siemens, mm WM61400-141326. Samsung pesukone osat. Samsung pesukone poistopumppu Blьcher pesukone osat &middot. Blue-Air Pesukone osat &middot. Bosch pesukone osat &middot. Brandt pesukone osat.

Www.masinistit.com: Nдytд viesti - Astianpesukone

20 Toukokuu 2010 Itsellдkin hajosi pesukone tuossa sunnuntaina, ruuttasi vedet kauniisti pihalle tutkimuksia varten) ja noilla ohjeilla kone toimikin kuukauden pдivдt. Toi bosch kyllд houkuttais vaikka ei nykyisessд mitддn vikaa (vielд) olekkaan. Tuo sijaitsee siinд "kaivossa" josta sit lдhtee mm. poistopumppu ja letkuja. Astianpesukone ronklaa. Vaan muistelisin, ettд Bosch ja Siemens on sammaa tekua ja osia saa ihan Lцyty hyvдnnдkцnen korjausohje. Jos tдmд dokumentti tдsmдд kдyttдjдnoppaan tai ohjekirjan ominaisuuksiin jota 25 Jos pesukone ei toimi Huolto ja varaosat Kuluttajaneuvonta Maahantuoja.

29. Tammikuu 2014 Bosch WFO2452 washing machine user manual, kдyttцohjekirja pesukone. Ratings: (0),Views. Asennusohje. Liite. 3. 4. vettд ja pesuaineita. laadukas ja korkeatasoinen pesukone. 37 Poistopumppu. 57 Viannдyttц. Ohje &middot. Haku &middot. Kдyttдjдlista &middot. Kдyttдjдryhmдt &middot. Rekisterцidy Moderni ja digitaalinen uudehko Siemens astianpesukone otti ja lakkasi toimimasta, Eli poistopumppu kyllд toimii kun kannulla kaataa vettд koneeseen, mutta kun. Siemens ja Bosch - astianpesukoneet ovat kдytдnnцssд samoja vempeleitд.

29. Joulukuu 2008 Bosch +Kestдvд, hyvin vдhдn "susikappaleita" +edulliset varaosat. pysy poissa (ohjekirjan mukaan ne saa pois, mutta ohjekirjan antaessa.

Kдyttцohje ROSENLEW RTF3121 - Lataa - LastManuals.com

Pyykinpesukone hakusessa Muu tekniikka. Bosch WAS28493SN made in germany, hiiliharjaton inverter moottori, 8kg, merkkisenд gigantin outletista ilman ohjekirjaa ja suomenkielisiд valikoita, mutta onneksi tajusin. LG suoravetokone ollut viitisen vuotta kдytцssд, ainoa vika on ollut poistopumppu. Bosch WFK 2400 pyykinpesukoneen vikakoodi. This topic is Ohjekirjan mukaan tдmд on vikakoodi, mutta ko. Poistopumppu on ollut puolisen vuotta melko. Lue kдyttцohje huolellisesti ja kдytд laitetta vain ohjeessa. Asenna pesukone niin, ettд se seisoo sen kдyttцikдд. • Puhdista nukkasihti tai poistopumppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.