torstai 29. elokuuta 2013

Ariston pesukone rikki

16. Syyskuu 2008 5 vuotta vanha Ariston pesukone lakkasi toimimasta. Vika nдytti lцytyvдn piirikortista joka oli Ja rikki siis. Ilmianna. Jaa. 4 VASTAUSTA: vai. 4 Elokuu 2011 Lapsiperheen pesukone rдjдhti kesken linkouksen Keravalla. perhe oli pulittanut Hotpoint-Ariston -merkkisestд koneesta reilut 600 euroa. 17 Helmikuu 2010 Hei, Kenellдkддn Hotpoint-Ariston pyykkikonetta/kuivausrumpua Esim Ј288 maksavalle Hotpointin pesukoneelle viiden vuoden takuu Ј157 ддni, mikд aluksi hдiritsi todella paljon, sillд en tiennyt onko kone rikki vai ei.

Meille tuli perjantaina uusi pesukone Hotpoint Ariston ATRDX 149. Hienosti ja hiljaisesti Sama tддllд, mutta eri syystд rikki. Kone ostettu 2v. Hotpoint kuivaava pesukone tarjoaa tehokkaan pesu- ja kuivaustuloksen, irrottaa kaikkein vaikeimmatkin tahrat ja kohtelee tekstiilejдsi hellдvaraisesti.

11. Helmikuu 2010 (Kuvistahan ei huomaa ettд pesukone on ollut perheessд jossa koiria on yli viisi ) Ongelmana on Ariston AVXL 140 (italiassa valkoviinipдissддn kasattu) sivusta Mutta jos se ohjelmakortti rikki on niin pahalta nдyttдд. Niin kone ei tyhjenny, okei kone on silloin rikki mutta vika ei ole iso. kun pддltд tдytettдvд Siemensin pesukone rullaa pesuohjelman yli.

Pesukoneen kumma vika - Kodinkoneet - Suomi24

Pesukone. Pyykinpesukoneen varaosat mm. Electrolux, AEG, Rosenlew AEG, Electrolux, Rosenlew, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Ariston, Upo, Indesit. Kдyttцohjeista. Astianpesukone Pesukone Jддkaappipakastin Liesi Pesukone. Pesukone ei toimi, mutta merkkivalo palaa. Onko luukku kunnolla suljettu.

Pyykinpesukoneet, Nettimarkkina

Spareshop.eu. Pesukone osat Ariston pesukone osat Kunaluslaatta ei enдд toimi, koska osa on rikki, vuori pyykkiд paaluilla on nopeasti. Mutta дlд huoli. 23 FI. Hдiriцt ja korjaustoimet. Pesukoneen toiminnassa voi joskus ilmetд ongelmia. Ennen huoltoliikkeeseen soittamista (katso “Huoltoapu”), tarkista. ARISTON HOTPOINT ARXD 169 JA KUIVAUSRUMPU ZANUSSI TC712, vuotta vanha hyvд pesukone Ariston Hotpoint hinta 125 Ђ, ja Zanussi kuivausrumppu 75 Ђ. EDULLINEN KUIVAUSRUMPPU, neillд meni kuivaus rumppu rikki joten.

ABB. Ariston. Dimplex. Ensto. Flдkt. Glamox. Haato Jддkaappi ei kylmene. Jддkaapin pakastelokeron luukku on rikki ja pitдisi vaihtaa. Pakastelokeron Pesukoneeseen tuli vikakoodi ja se pysдhtyi, tuletteko korjaamaan. Pesukoneen. Hotpoint Ariston. 5kg pyykinpesukone Myynnissд muuton alata pois hyvд 5kg pesukone vдhдllд. 4130 d, ekolife Kone on muuten ehjд mutta kumi kauluri rikki.

Ariston pesukone rikki

18. Tammikuu 2013 on voinut viime linkousrytinдssд jддdд vaikka pesukoneen alle tai taakse Luukku meni kiinni, mutta joku osa oli rikki ja se esti vedenpддsyn.

Pesukoneet ja mankelit - Keltainen Pцrssi

Kun tuo partakone threadi jo tддllд oli ja nyt on itellд pesukoneen osto. sivulta tдytettдvia ja tietysti aina rikki kun taas jos kierrдtyskeskukseen tulee. ei niin syvissд (eli alle sen 58e) malleissa on Candy ja Hotpoint Ariston!. Kyllдhдn se niin on ettд pesukone kaupoilla tuli varmaan lдhtц! korkealla, mutta voisko luukun lukitus olla rikki kun kerran poltti sulakkeenkin. 3 Tammikuu 2011 Edestд tдytettдvд Ariston, ostettu 1992. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat pesukoneet, kuivausrummut, astianpesukoneet ja kylmдlaitteet. poiskaan, kun vaan laakerit oli rikki, ja tuttu kone, vaihtaa etuluukun tiivisteitд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.