tiistai 27. elokuuta 2013

Sahkoisen rikosilmoituksen kasittelyaika

29. Syyskuu 2013 No, tein itse sдhkцisen rikosilmoituksen netissд ja koska minulla oli kone vain 10 min kдytettдvдni, kirjoitin asian pikaisesti vain muutamalla. 6 Kesдkuu 2008 Tietysti. Jos esim. epдilty on ottanut maasta hatkat ja on sen vuoksi etsintдkuulutettu, niin asiaa ei voi viedд syyttдjдlle, eikд tehdд mitддn. Mikд on rikosjuttu Kдytдnnцssд rikosasian kдsittely alkaa poliisin saatua rikosilmoituksen. Poliisi suorittaa saamansa rikosilmoituksen perusteella esitutkinnan.

Rikosilmoituksen saatuaan poliisi kдynnistдд asiassa esitutkinnan. Poliisi kuulustelee epдiltyд, rikoksen uhria, jota kutsutaan asianomaiseksi, ja mahdollisesti. 21 heinдkuu 2014 Uuden pyцrдn takuukortti kannattaa tдyttдд heti. Varkauden sattuessa se helpottaa rikosilmoituksen tekoa ja korvauksen hakua. Ддnestд.

Tein rikosilmoituksen poliisille ja voinko nyt tehdд nдin -

Tein rikosilmoituksen poliisille ja voinko nyt tehdд nдin -

esitutkinnan.

21. Heinдkuu 2014 Uuden pyцrдn takuukortti kannattaa tдyttдд heti. Varkauden sattuessa se helpottaa rikosilmoituksen tekoa ja korvauksen hakua. Ддnestд. 29 Syyskuu 2013 No, tein itse sдhkцisen rikosilmoituksen netissд ja koska minulla oli kone vain 10 min kдytettдvдni, kirjoitin asian pikaisesti vain muutamalla.

mahdollisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.