torstai 2. kesäkuuta 2016

Arska kuivurin hinta usa treid

Ota yhteyttд suoraan viljan kuivurit -kohteen myyjддn. Nдytд lisдд. Hinta (EUR) ARSKA Superwagon 278 HLSulje ikkunaYleisarvosana (1-5): 5, Lisдtietoja: esittelykone vaihdetaan pienenpддn vaunukuivuriin.pyydд tarjous 0500666814. Arska-viljankuivurit ovat avain tehokkaampaan ja taloudellisempaan viljan kuivaukseen. kuivatus, tasaisempi kierto, vahvempi rakenne sekд edullisempi hinta. 29 Marraskuu 2012 Kuivurin piti siis olla mahdollisimman helppohoitoinen ja Kaupan ratkaisi Arskan kдyttдjдystдvдllinen automatiikka ja tietysti sopiva hinta.

Kumpaa pidдtte luomutilalle parempana valintana, mepu 150180 vai arska 160. Onko sinulla myцs toimiva esipuhdistaja, entд miten kuivurin tдytцn ja tyhjennyksen Se nyt oli mielestдni silloin paras hinta laatu suhde ja tuntuuhan vielдkin.

Kдytetyt myytдvдt viljan kuivurit - Mascus Suomi

Kдytetyt myytдvдt viljan kuivurit - Mascus Suomi

Arskan kдyttдjдystдvдllinen automatiikka ja tietysti sopiva hinta. Ota yhteyttд suoraan viljan kuivurit -kohteen myyjддn. Nдytд lisдд. Hinta (EUR) esittelykone vaihdetaan pienenpддn vaunukuivuriin.pyydд tarjous 0500666814. vielдkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.