keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Singer ompelukone vanha

10. Lokakuu 2012 Дlд nimitд ompelukonetta Singeriksi, ellei se ole Singer. Jos se on Singer, siinд lukee niin. Singer ei ole ompelukoneen yleisnimitys, vaan. Onko kenellдkддn tietoa, minkд arvoinen on vanha poljettava Singerin ompelukone Se on puisella pцydдllд ja valurautajalat. En lцydд netistд minkддnlaista. 29 Toukokuu 2005 Seuraavilta sivuilta lцytyvдt tiedot Singer ompelukoneiden sarjanumero merkinnцistд, joiden perusteella saa selville koneen iдn. Aikavдliltд.

VANHA SINGER/PЦYTД, Vanha poljettava Singer-ompelukonepцytд. Kauniin ompelukoneen saa myцs taitettua kokonaan pцydдn sisдlle, joten toimii hyvin. SINGER OMPELUKONE, kдytetty. Myydддn vanha toimiva Singer ompelukone tyцtasolla. Koneen saa pudotettua alas kannen alle joten siitд tulee hyvд pцytд.

Singer ompelukone vanha

Vanha singer ompelukone alkaen EUR 100. Meillд on 94 ilmoitusta kotivanha singer ompelukone sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 63 muuta.

Vanhan ompelukoneen myyjдlle ilmaisia vinkkejд -

Varsinainen lдpimurto ompelukoneteollisuudessa oli amerikkalaisen Isaac Merritt Singerin patentoima ompelukone vuodelta 1850. Siinд oli ompelua helpottava. 31 Maaliskuu 2011 Tuttavani tarjoaa minulle дitinsд vanhaa kohtuullisesti kдytettyд metallirunkoista Singer Stylist 416 -konettaan lдhes ilmaiseksi. Nyt vain.

ANTIIKKI JA VANHAT TAVARAT - Peregrina ihan pihalla -

16 Huhtikuu 2015 Singer poljettava ompelukone vaikka koristeeksi. Ikдisekseen siisti ja hyvдkuntoinen.Noudettavissa Heinolasta tai lдhiympдristццn voidaan. Vanha poljettava Singer ompelukone upeilla jaloilla.Mukana kдyttцohje, useita paininjalkoja, 3 alapuolaa, neuloja, yms. tavaraa.Toimiva, erittдin hyvдkuntoinen. 22 Tammikuu 2012 Sain vanhan singer ompelukoneen, malli ilmeisesti 533. Osaisiko kukaan sanoa, miltд vuodelta mahtaa olla, ja mahtaisiko mistддn lцytyд.

Poljettava kдyttцkelpoinen ompelukone.Myцs kansi mukana. 29 Lokakuu 2008 ANTIIKKI JA VANHAT TAVARAT. Polku-Singer! Miten monella onkaan siitд mukavia muistoja! Tдssд mallissa ompelukone on pцytдtason alla.

16. Huhtikuu 2015 Myydддn kuvanmukainen siisti, poljettava Singer ompelukone. Vetohihna on poikki niin kuin nдissд yleensд tuppaa olemaan.Nouto Jurvasta.

Vanha Singer - apuja - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva

22. Maaliskuu 2015 Singer ompelukone jossa kaikki alkuperдiset osat jopa lamppu tallella:) toimivuutta en ole testannut, on vain meillд koristeena ollut. Nimi: OMPELUKONE. Asiasanat: kodinkoneet SINGER -OMPELUKONE. Asiasanat: ompelukoneet Singer-harsimakone. Asiasanat: ompelukoneet. KГ¤ytetyt ja huolletut ompelukoneet sekГ¤ saumurit edullisesti. Tutustu BERNINA 210 SIISTI 4 V VANHA KONE SINGER OMPELUKONE HINTA 69,-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.