perjantai 28. marraskuuta 2014

Jaakaappi prisma pori yyteri

Yllдtysvieras Yyterissд: Hylje autettiin takaisin mereen &middot. hylje1. Aattona jддkaapissa odotti puolitoista litraa дitimuorin herkkusimaa. 09:31 45. Porin keskustassa sijaitsevaan myyntitelttaan tunkeuduttiin perjantain vastaisena yцnд luvatta. 10 Heinдkuu 2008 Hellmanin vaunussa on kaasuliesi, jддkaappi, mikroaaltouuni ja Matti Hellman ja Erja -vaimo asustavat tдmдn kesдn Porissa Yyterin. Yhteises- tд kerдysastiasta tehdддn kirjallinen ilmoitus Porin Jдtehuoltoon. Valkoinen romu. (jддkaapit, pakastimet, hellat, pesukoneet) toimitetaan. Porin Tдllaisia ovat mm. K-Ruokapori, Prisma, Tikkulan S-market ja Sampolan liikekeskus. Internet-toteutus ja tulostusversion tuottaminen: Karotti Oy/STUDIO YYTERI.

Kuin jддkaappi vedenpitдvдstд kalvosta huolimarra. l.дд Sitkeдt prismat vддristдvдt maiseman. 31.07.2005 Paikka: Pori, Yyteri Jдrjestдjд: VMPK 1Porin. 10 helmikuu 2010 Kurkataanpas tдnддn jддkaappiin ja analysoidaan hiukan sen sisдltцд Anonyymi: Suosittelen, laadukkaampaa ja halvempaa kuin Prisman.

31. Elokuu 2012 Porin yyteri, Naantalin Muumimaailma ja Tuuri. Eli nдistд raporttia niin Kaulintamassa (vaahtokarkin makuinen, lцytyy ainakin Prismasta) Sivuille ja pддlle tuli nachoja (pehmenee muuten tosi paljon jддkaapissa!), tдhden. Siistien huoneidemme varusteluun kuuluu suihku, WC, jддkaappi, taulu. Pori Teatteri muodostettiin vuonna 1931, kun Porin Nдyttдmц ja Porin Tyцvдen Teatteri yhdistettiin. Yyterin Kylpylдhotelli Hesburger Pori Lдnsi-Pori Prisma.

Satakunnan Kansa

Henna Juliette Aittokoski on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidд yhteyttд kдyttдjдn Henna Juliette Aittokoski ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook. Leijonat. Porin Дssдt. Avaan jддkaapin oven, vaikka ei ole edes aikeita ottaa sieltд mitддn. Aina kun pitдisi olla pokkana naurattaa 10 kertaa enemmдn!.

Sano Se Sanoin, yritд edes

25 Joulukuu 2009 Huomenna Tapaninpдivдnд lдhdemme pulkkailemaan Yyteriin miehen Keskiviikkona sitten joulusiivous vanhempieni luona ja lupasin jopa hakea sisareni Turusta Poriin. Kддri pцtkц kelmuun ja nosta jддkaappiin vдhintддn puoleksi tunniksi. vaatii paremman imurin, esim. alla oleva malli Prismasta). Pensasta ja se ajatus sitten toteutui tдnддn,kun kдvдisin Prisman puutarhaalessa. Mukaani. Tuntuu,ettд kдmppд on kuin jддkaappi joten kirjoittelenkin tддltд paksun peiton a. Vietimme eilen дidin puolen "sukukokousta" Porin Yyterissд. 6 Toukokuu 2014 Ohje on varsin isolle mддrдlle, mutta pata sдilyy jддkaapissa ainakin 3. yhdistyksen avustuksella jдrjestettдvдn tuetun loman Yyterin Kylpylдhotelli, Pori. 8 Дitienpдivдleivonnaisia Rauman Prismassa la 10.5. klo 9 alk.

22. Helmikuu 2015 Ja loppuun vielд yksi huurteinen viime kesдn reissulta Porin Yyterissд!:) Niinpд tдnддn Prisman hyllyltд nappasin rahkajuoman ja jo tutuksi tulleen ja toki kaikkea muutakin tarpeellista, mitд nyt jддkaappiin mahtuu. Suomalainen versio olisi kesдfestareilla, esimerkiksi Pori Jazzeilla, ryhmд hassuja nuoria miehiд joilla huiput. Nдsinneula Tampereella, Kuala lumpur Tower Malesiassa ja Yyterin Nдkцtorni Porissa. Mukaan lдhti tдllд kertaa jддkaappimagneetti ja avaimenperд. Lдhin suomalainen versio voisi olla vaikkapa Prisma.

1. Elokuu 2012 Ruokaostoksilta Prismasta tarttui mukaani kaksi tarjousorkideaa ( a 5,90Ђ ). Tuntuu,ettд kдmppд on kuin jддkaappi joten kirjoittelenkin tддltд paksun peiton a. Vietimme eilen дidin puolen "sukukokousta" Porin Yyterissд.

ISSUU - Raumalainen 7.5.2014 by Marva Group

16. Heinдkuu 2014 Joskus on helppo taikoa hyvд ateria jддkaapin uumenista. Eilen sain kirjan luettua Porissa, Yyterissд, loppuun. riisikakkuja" vaan osta vaikka Ruohonjuuresta tai Prismasta herkullisia luomulaatuisia villiriisikakkuja). 28 Kesдkuu 2012 niin ei tarvitsisi lдhteд nдille masokistin Prisma-reissuille, mutta kun vielд lopuksi lдhteд Poriin hankkimaan kaikkea sitд mitд ei kaupasta 1 ja kaupasta 2 saanut. pakastimeen laittamani jдtsipaketin jддkaapin hyllyltд sulaneena. Siskonpojan juhlallisuudet aloitettiin Yyterin golfkentдn ravintolassa. 31 Tammikuu 2015 Yhden kakkanдyte on purkissa jддkaapissa ja sitд pitдisi lдhteд viemддn labraan Prismassa oli kymmenen levyn torttutaikinapaketit 0,20Ђ/kpl. Ensi kesдnд ei lдhdetд Kokkolaan vaan lдhdetддn Poriin. Ja Yyterissд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.