lauantai 29. marraskuuta 2014

Patterit vai lattialammitys

8.9.2005 15:02:45, Otsikko: Lattialдmmitys vs. patterit. REP. Vesikiertoinen lattialдmmitys tuntuu olevan suosiossa ja palstan lukijoilla lienee runsaasti. 20 Helmikuu 2013 Sдhkцkдyttцinen lattialдmmitys vai sдhkцpatterit Kumpi vie enemmдn Entд jдttддkkц myцs patterit rinnalle, vai kokonaan pois Kertokaa. Ihana lдmmin lattia houkuttelisi, mutta hirvittдд jos putket jostain syystд alkavat vuotamaan vesikiertoisessa lattialдmmityksessд. Jostain leh.

On ajatus tehdд seuraavaa ja kaipaisin vinkkejд onkц jдrkevдд: Elikkд pддrakennuksessa patterilдmmitys, ylimitoitetut patterit hyvд. Hyvin usein kuulee sanottavan, ettд taloon kannattaa laittaa vesikiertoinen lдmmitys, koska siinд kдytettдvд energialдhde on myцhemmin.

27. Lokakuu 2012 Eli asun 2008 valmistuneessa rivitalossa jossa lдmmitysmuotona lattialдmmitys. Sдhkцlaskut aivan valtavia talvella kun pitдд tosiaan torppa. Talossamme on vesikiertoinen kaukolдmpц. Tдllд hetkellд lдmmitys toimii pattereilla, mutta olemme ajatelleet laittaa keskikerrokseen.

Lattialдmmitys vs. patterit - Rakentaja.fi

16. Heinдkuu 2009 Varmaan on hieman kalliimpi asentaa lattialдmmitys, mutta ovathan patterit rumia Lдmpц jakautuu tasaisemmin lattialдmmityksessa kuin. 31 Sдhkцkaapeloitu lattialдmmitys. 3.2 Vesi- tai ilmakiertoinen lattialдmmitys sдhkцenergialla Lдmmцn luovuttavat esimerkiksi radiaattorit (ns. patterit).

Miksi sдhkцinen lattialдmmitys - DEVI

Kumpi on parempi vaihtoehtoLдmmittддkц tuo lattialдmmitys hyvin Talon peruskorjaus edessд. Nдmд siis ainoat vaihtoehdot tдllд kertaa. Lattialдmmitys. on investoinneiltaan 20–30% kalliimpi kuin patteri- tai kattolдmmitysjдrjestelmд ja vie hieman enemmдn energiaa. Edullisemman yцsдhkцn. Poistoilmalдmpцpumpun lisдksi valittavana on useita erilaisia lдmmitysjдrjestelmiд: sдhkцpatterit, vesikiertoiset patterit ja lattialдmmitys betonilattiassa tai.

Onko vдliд onko patteri- vai lattialдmmitys taloyhtiцssд Maalдmpц tuottaa lдmmityksen yhtд hyvin patteri- kuin lattialдmmitykselle. On kuitenkin syytд huomioida. DEVIn sдhkцinen lattialдmmitys antaa tasaisen lдmmцn kotiisi. Lattialдmmitys vai patterit Mitд eroja on sдhkцisellд ja vesikiertoisella lattialдmmityksellд.

Vesikiertoinen lattialдmmitys sopii kaikkiin huonetiloihin ja lдhes kaikkien Patterit asennetaan yleensд ikkunoiden alle ja ne reagoivat nopeasti.

NIBE- poistoilmalдmpцpumppu, poistoilmalдmpцpumput

Maalдmpцд varten tarvitaan vesikiertoinen lдmmityjдrjestelmд eli vesikiertoiset patterit tai vesikiertoinen lattialдmmitys. Myцs suoran ei-vesikiertoisen. Perinteiseen patterijдrjestelmддn verrattuna lattialдmmityksellд on muitakin etuja kuin vapaus Vain wc- ja pesutiloissa patterit on korvattu lattialдmmityksellд. Kun sinulla on ”sekoitettu” jдrjestelmд, eli sekд lattialдmmitys ettд lдmpцpatterit samassa jдrjestelmдssд, tarvitset sekoitusryhmдn. Tдmд sen takia, ettд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.