maanantai 5. elokuuta 2013

Oras suihkuhana huolto ohje

ORAS SUOMI &middot. TUOTELUETTELO &middot. Etusivulle &middot. Tuotteet &middot. Ammattilaistuki &middot. Oras Databank &middot. Hananavigaattori &middot. Julkaisut Huoltovideot. Oras Nova (7449). Tulosta. Lisдд Kuvaus: Termostaattinen amme- ja suihkuhana. Hanassa on Asennus- ja huolto-ohje: 945933_oras_nova (PDF). 5 Heinдkuu 2013 Oras Suomi - Suihkuhanan paristojen vaihto (Ventura). by Oras Oy. 0:45 Oras Suomi - Vaihdinjuoksuputken vaihtimen huolto. by Oras Oy.

Jaa, kappas, Oraksen huolto-ohjeet ovat ihan netissдkin (sivu 31, Juu, hana nдyttдis olevan juuri tuollainen, jossa lдmpцtilansддtц. Huolto. Nyt saat Damixan hanoihin liittyviд huoltotietoja yhdellд hiiren napsautuksella. Suurin osa tuotteita koskevista tiedoista, kuten varaosapiirustukset, asennusohjeet, Siihen, miksi hana ei toimi oikein, voi olla monta syytд. Se voi johtua.

Oras hanat ja venttiilit. Huolto. 19/2 Oras Optima,1986 – 1994. Vipuhanat: Irrota sддtц-osa. Automaattihanat: Irrota sддtц-osa ja tyhjennд hana vedestд.

Oras, Huoltovideot

Meidдn 10 vuotta vanha keittiцn Oras hana alkoi vuotamaan. Vuotokohta Oheisen linkin takaa lцytyy ohjeet sivulta 26-27. Lisдksi tuskailin paljonkin tuon "huollon jдlkeisen puutteellisen lдmmцnsддdцn" kanssa. Nyt en. 22 Heinдkuu 2006 Moi! olisko kellддn kokemusta suihkuhanoista, oraksen tekemд suihkuhana Tuolta lцytyy huolto-ohjeet. http://www.oras.com/fi/professional/.

Asennus- ja huoltovideot (vanha tuotanto) - Oras Suomi -

Huolto-toimenpiteitд varten. Puhdista hana pesuaineliuokseen kostutetulla sienellд tai pehmeдllд keittiцliinalla. Oras-Bidetta on varustettu kдsisuihkulla alapesua varten. Mikдli. ASENNUSOHJE (kuva 5), asennusreikд ш (28) 33 – 35 mm. Meillд on pesuhuoneessa Oraksen Vega hana n. lцytyy Oraksen sivuilta hakua kдyttдen hyvдt kuvalliset hanojen purku ja huolto-ohjeet. 17 Marraskuu 2009 Oraksen hanaa kдy myцs oma hylsyavain 910 003. joissa on mukana lдhes kaikki tarvittava homman hoitoon sekд ohjeet. Sддtцosista Jos naapuri ei ole kotona ilmoita asiasta talon huoltohenkilцlle mahdollisimman pian.

Pelkistetyn muotoilunsa ansiosta Oras Vienda on erittдin helppokдyttцinen ja kдytдnnцllinen. Oras Vienda keittiцhana - Iso kuva ja Asennus- ja huolto-ohje. 12 Elokuu 2013 Oras Suomi - Sддtц-osan huolto (Oras Optima) Oras Suomi - Suihkuhanan asennus (Oras Nova). Oras Suomi - Suihkuhanan lдmpцtilan.

ДLykдs Oraksen keittiцhana 2722F on varustettu EasyGrip -kahvoilla, joista sддdetддn kuuman ja kylmдn veden "Asennus- ja huolto-ohje" "Oras Optima esite".

Kyllд дiti tietдд: Vuotava hana ja putkiongelmia - korjaus

Tarkat hanakohtaiset tiedot ja ohjeet saat linkistд Oras. Etsi ko hana. Sen tiedoissa on ohjeita yms. Listassa vain yleisimpiд varaosia. Pyydд tarjousta muista. 6 Marraskuu 2013 Hanakat tarjoaa laitteillesi kattavan huollon. Kun lait- teesi eivдt Oras Optima 1714F line ja termostaattinen amme- ja suihkuhana. 6350216. Amme- ja suihkuhana Oras 7193 Optima, ylд- ja kдsisuihkulla, LVI-6310775. Termostaattinen Asennus- ja huolto-ohje: Oras Optima. Tyyppihyvдksyntд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.