sunnuntai 11. elokuuta 2013

Pesukone rosenlew kayttoohje aukea

Kдsikirjan tiivistelmд kдyttцohjeet ROSENLEW RTT1191A Pesukone pysдhtyy pesuohjelman aikana: Kansi ei lopussa: aukea pesuohjelman Merkkivalo. Kдsikirjan tiivistelmд kдyttцohjeet ROSENLEW RTT 5260 kestдд aivan liian kauan: Pesukone pysдhtyy pesuohjelman aikana: Kansi ei aukea pesuohjelman. 6 Elokuu 2014 AEG Electrolux Lavamat 74650 sivusta tдytettдvд pesukone nyt pддtti Jos luukku ei aukea kahvasta, niin syynд voi olla itse kahva tai sitten se Tдstд opin ainakin sen ettд luen uusien laitteiden kдyttцohjeet tдstд lдhtien!.

Ei perskele meni pyykkikoneesta pesunaikana sualke tai taulusta ja sen jдlkeen pesukoneen luukku ei ole auennu!Ohjaako luukkua joku rele. Kдyttцohjeet ROSENLEW RTT 5260 Jos asuntosi sдhkцasennuksiin on tehtдvд muutostцitд pesukoneen liittдmistд varten, ota yhteys ammattitaitoiseen.

Kдyttцohje ROSENLEW RTT5370. Kдyttцohjeet ROSENLEW RTT5370. Pesukone pysдhtyy pesuohjelman aikana: Kansi ei lopussa: aukea Nдin pesuaineen kдyttц on optimoitu ja pesutulos on parempi nestemдistд pesuainetta Rosenlew - RTFB5620 Pyykinpesukone is rated 4.0 out of 5 by 5.

Kдyttцohje ROSENLEW RTT1191A - Lataa - LastManuals.com

Produkt frеn Electrolux, vilken vi hoppas skall ge dig mycket. aukeavat automaattisesti Pesukone ei poista viimeistд huuhteluvettд eikд siten rypistд pyykkiд. Astianpesukone Pesukone Jддkaappipakastin Liesi Luukku ei aukea, ennen kuin ohjelman pддttymisestд on kulunut 2 - 3 minuuttia. Kone ei linkoa olet toiminut kдyttцohjeen mukaisesti. sulakkeet ovat ehjдt Siemens, Rosenlew Ignis.

ERROR20 Electrolux pyykinpesukone Inspire vm.2008 -

Vanhempien laitemallien kдyttцoppaat. Sinun ei tarvitse kuin syцttдд mallin nimi* (esim. C316) tai tuotekoodi* (esim. 703010) ja napsauttaa "Etsi kдyttцopas". Rosenlew RTTB1016 pддltдtдytettдvд pyykinpesukone Luukun lukitus Turvaviiveellд aukeava luukku. Vedenottoletku Normaali. Vedenottoletkun pituus (cm). Pyykinpesukoneissa kдytetддn runsaasti erilaisia koodeja. Ne vaihtelevat koneen iдn ja alkuperдn mukaan. Kдyttцohjeessa on kuvattu tavallisimmat virhekoodit.

Bruksanvisning. Pesukone. Tvдttmaskin. Steam System. EWF 147580 W. EWF 167580 W Lue lisдд osoitteessa www.electrolux.com Luukku ei aukea. ERROR20 Electrolux pyykinpesukone Inspire vm.2008. Pyykkдri_. 27.9.2009 22: 46 Kun pesua on Kдyttцohjeessa yleensд lukee nuo koodit. Ilmianna. Jaa.

Rosenlewin edestдtдytettдvдt pesukoneet kohtaavat helppoa elдmдд arvostavien suomalaiste. Luukun lukitus, Vдlittцmдsti aukeava luukku. Lokeroiden.

Virheet ja virhekoodit - Siemens

Jos virta tulee ja luukku ei aukea eikд lдhde pyцrittдд rumpua niin vaihtoehtoja on mm.luukun sдhkцlukko rikki,moottorihiilet loppu,hihna poikki. Rosenlew passeli RTF802 pyykinpesukone ei linkoa. en ensin uskonut emдntдд kun se sanoi ettд pesukone on rikki. sanoin ettд eihдn se. Samoin arvosteltiin sekд kдyttц- ettд kдyttцturvallisuusominaisuu- det, jota pesukoneiden mitattu energiakulutus oli 1,02-1,13 kWh ja pienten, 4-6 astiaston koneiden 0,53-0 Electrolux ESF 6261 ja Rosenlew Passeli RW 790. Suurista, 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.