lauantai 3. elokuuta 2013

Pesukone whirlpool kayttoohje ei poista vetta

Kдyttцohje ja ohjelmataulukko pesukoneen mukana. PESUKONEEN. Jos kone on toiminnassa, luukku on lukittu niin, ettд kuumaa vettд ei pддse ulos. Kдytд pesukonetta tдmдn kдyttцohjeen ja Poista sininen suojakelmu kдyttцpaneelin pддltд. Jos vesi ei poistu koneesta kunnolla tai jos linkous ei toimi. Poista alaosan suojus kallistamalla pesukone pesuaineen ja ajan kдyttц on mahdollisimman. Jos vaahtoa on liikaa, on mahdollista ettд kone ei linkoa.

KДYTTЦTARKOITUS. Tдmд pesukone on tarkoitettu ainoastaan anna hдnelle myцs kдyttцohje, ohjelmataulukko ja asennusohjeet. Jos kone ei tyhjennд vettд kunnolla tai ei linkoa. Jos pesukone on. Whirlpool Europe s.r.l. Viale Guido. Jos laite ei toimi kunnolla tai ei toimi ollenkaan, oman etusi vuoksi kannattaa ennen teknikon kutsumista Astianpesukone Pesukone Jддkaappipakastin Liesi Kone ei poista vettд olet toiminut kдyttцohjeen mukaisesti. sulakkeet ovat ehjдt Whirlpool Stromberg Siemens, Rosenlew Ignis Husqvarna, Helkama.

Jos lasken poistoletkun lattialle, ja laitan tyhjennyksen pддlle, vedet tulevat ulos, joten mitддn Minullakin ilmeni aivan sama ongelma (kone ei tosin ole Whirlpool, mutta omanikin vain 3v. vanha kuitenkin). miksi WHIRLpool FIN AWE2316 pesukoneeseen huuhteluainekoteloon jдд pesun jдlkeen vettд Lue kдyttцohje. 11 Helmikuu 2010 Johtuukohan se siitд ettд pumppu on vuotanut vettд itsensд pддlle joka on laukaissut sen suojan (Kuvistahan ei huomaa ettд pesukone on ollut perheessд jossa koiria on yli viisi) Itse omistan Whirlpoolin AWG 681 mallin koneen. olikin sekoittanut kдyttцohjeen ja huolto-ohjeen eli siitд ei ollut apua.

KДYTTЦOHJEET

Whirlpoolin 4-5 vuotta vanha pддltд ladattava on lakannut tyhjentдmдstд itseддn! Jos vesi ei vielдkддn poistu kunnolla, tarkasta myцs, ettд poistoletku on mutta ihan ensiksi sinun kannattaa kaivaa kдyttцohje esiin ja tarkistaa oletko. 7 Kesдkuu 2011 6v vanhan Whirpool pesukone ei poista vettд! Jдttдд ohjelman kesken ja tulee joku koodi F09. Vilkuttaa valoja ja pyytдд putsaamaan.

Kдyttцohje ROSENLEW RTT1191A - Lataa - LastManuals.com

Moi pyykinpesukone otti ja hajos. Ei pese eikд linkoa. kyllд kone poistaa vedet mutta se rumpu ei liiku mihinkддn. ei pestessд ei linkoamisessa. Whirlpool pддltд tдytettдvд pesukone ei enдд ala pyцrittдmддn rumpua. Toimiva kдytetty ei montaa kymppiд maksa ja se kun joskus hajoaa, niin voi sitten sen kanssa ilmaiseksi tдysin toimivana ja kone oli n.400Ђ uutena maksanut Whirlpool. jossa pyцrimisnopeutta on korotettu, suunnanvaihtosykilд muutettu, linkoa lisдtty. Multitronic purkuautosta tai tilalle manuaali. Ohje &middot. Haku &middot. Kдyttдjдlista &middot. Kдyttдjдryhmдt &middot. Rekisterцidy &middot. Omat Onko jollain tollainen ei ihan kiinnostaisi Philips mutta tohon hintaan. Meillд on menossa toinen Whirlpoolin pesukone, tosin meillд edestд tдytettдvд. Kone tunnistaa pyykkimддrдn painon mukaan ja kдyttдд sen mukaan vettд.

Whirlpool pyykinpesukone AWE 9840 - Pддltд tдytettдvд Whirlpool pyykinpesukoneen 6th Sense -tekniikka ja EcoMonitor sддstдvдt vettд, energiaa ja aikaa. Kдsikirjan tiivistelmд kдyttцohjeet ROSENLEW RTT1191A «Lopetus vesi koneessa» Pesukone ei poista viimeistд huuhteluvettд eikд siten rypistд pyykkiд.

Whirlpool pyykinpesukone - Pддltд tдytettдvд pesukone 5kg tдyttцmддrдllд.

Ffp: Nдytд viesti - Onko kokemukisa pyykinpesukoneesta

3. Heinдkuu 2006 Kдyttцohjeet WHIRLPOOL AWO D6510. Kдyttдjдn opas WHIRLPOOL Pesukoneen asentaminen · Poista suojakalvo kдyttцpaneelista (mallikohtainen varuste). -merkkivalo syttyy Pesukone ei tyhjennд vettд. Puhdista. Whirlpool pyykinpesukone AWE 9840 - Pддltд tдytettдvд Whirlpool Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Ohjelma. Hoito-ohjemerkinnдt. Ohjelman kuvaus ja. Pesukone ei tyhjennд vettд. Tarkista, onko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.