lauantai 10. elokuuta 2013

Quija lauta

5. Elokuu 2008 Lauta ei sisдllд lasia tai muutakaan osoitinta. OUIJA lauta herдttдд jokaisessa ihmisessд erilaisia tuntemuksia. Joku kutsuu sitд peliksi, toiselle. 6 Tammikuu 2008 Ouija-laudan tarkoitus on ottaa yhteyttд demoneihin, aaveisiin sekд kuolleisiin. Lautaa ollaan erityisesti kдytetty spiritismi-istunnoissa. Mistд ouija-lauta h il. 7.2.2010 19:49. hei1 mistдpд suomesta voisi tilata ouija laudankunnollisentai tietty ulkomauiltakin kyllд kдy jos kustannukset ei kohoa.

1. Toukokuu 2009 Kirjoittaja Aihe: spiritismi/Ouija-lauta (Luettu 7851 kertaa) Spiritismin pelaamiseen tarvitset Ouija-laudanja pienen lasin (snapsilasin). 7 heinдkuu 2009 meidдn suvussa on mutsin puolella kuulemma kulkeutunu perintцnд vanha ouija -lauta. pappa sit meni ja poltti sen uunissa, harmi, sillд ois.

Ouija-board). Ouija-lauta on vдline, jonka avulla vдitetддn saatavan viestejд henkimaailmasta. Se oli erityisen suosittu spiritualismin valtakautena ensimmдisen.

OUIJA -lauta (Juliste)Occult, art & weirdHorror Shop

Jepulis elikkдs haluisin vaa kysellд et onko jengil paljonki kokemusta tдmmцsestд Ouija-Laudasta eli Spiritismi-laudasta. Tдssд on vдhдn. 23 Helmikuu 2013 Yritettiin tдnддn saada yhteys henkimaailmaan spiritismillд. Kдytцssд oli Ouijalauta ja varustus oli kutakuinkin suositusten mukainen. Tunnin.

Ouija-lauta - Astro.fi

En ainakaan lцytдnyt tдstд aiheesta kirjoitetun Eli pari vuotta sitten v. 2003 olin siskoni ja parhaan ystдvдni kanssa Minд olen-messuilla. Lisa Parker -Spirit Guide Talking- Ouija-lautaSpiritismi lauta. Lauta tulee kauniissa. Ouija-lauta postikortti KELTTILДINEN 139mm x 107mm. 1,60 Ђ. Lue lisдд. Tдmдn Halloweenin kauhuhitiksi muodostunee Ouija-lauta. 17.7.2014 11:11. Kristian Eloluoto. Lдhde: Latino-review. Universal Pictures on julkaissut.

Kommunikoi henkimaailman olentojen kanssa tuolta puolen tдmдn, ддrimmдisen tyylikkддn hartsivaletun spirit board ouija laudan avulla. Mitд jos se oikeasti. Harkitsen ouija-laudan hankkimista. Ajatuksena olisi kдyttдд sitд omien oppaiden kanavoimiseen, ei mihinkддn sen kummempaan. En osaa.

9. Elokuu 2013 Lцydд Ouija Board, lauta parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti, Hintaseuranta.fi.

Tдmдn Halloweenin kauhuhitiksi muodostunee Ouija-lauta - xtv.fi

Minua hдiritsee erittдin paljon se, ettд suurimmassa osassa lдhteistд, joissa kerrotaan jotain Ouijasta, sanotaan ettд joko se on sama asia kuin Spiritismilauta. Ouija-lauta on se lapsuuden pyjamabileistд tai muista illanvietoista tuttu peli, jolla voi mukamas ottaa yhteyttд tuonpuoleiseen. Jotkut tosin uskovat, ettд laudalla. Ouija lauta ja spiritismi, omia horinoita. Kirjoittanut: Tupsu (Nimetцn). #1. Lдhetetty: 04.08.2008 14:02. Varoitus: Ylipitkд viesti tдynnд juttuja joita suurin osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.